برای نرم شدن کیک یزدی چه کنیم؟ (2 نکته ساده)
دلایل خشک شدن کیک های یزدی
دلایل زیادی برای شکستن و خشک شدن کیک یزدی وجود دارد که در ادامه مورد اشاره قرار می گیرند:
– کم بودن مایعات موجود در کیک یزدی
– بالا بودن یا پایین بودن دمای فر در زمان پخت کیک
– کم بودن تعداد تخم مرغ های کیک یا استفاده کردن از تخم مرغ های کوچک
– کم بودن روغن کیک یزدی
– نگه داشتن طولانی مدت کیک در فر
– زیاد بودن مقدار آرد یا بیکینگ پودر موجود در کیک
– کم یا زیاد بودن مقدار شکر موجود در کیک
– استفاده کردن از آرد معمولی به جای آرد مخصوص شیرینی پزی (آرد سفید)
– بیرون آوردن کیک یزدی از قالب، قبل از اینکه به طور کامل خنک شود.
– سر زدن مداوم به کیک و باز و بسته کردن درب فر در زمان پخت
– اندازه گیری نکردن مقدار مواد کیک قبل از پخت
راه های نرم شدن کیک یزدی
راهکارهایی برای نرم شدن کیک یزدی
با توجه به مواردی که در قسمت بالا گفته شد، برای نرم شدن کیک یزدی کافی است موارد زیر را رعایت کنید:
– مایعات کیک را کم نکنید. هرچه مایعات موجود در کیک کمتر باشد، احتمال خشک شدن کیک یزدی
بیشتر می شود.
– مقدار آرد یا بیکینگ پودر را از مقدار مشخص شده در دستور پخت، بیشتر نکنید.
– دمای فر را دقیقا طبق دستور پخت تنظیم کنید. کمتر یا بیشتر بودن دمای فر، می تواند باعث خشک شدن
کیک یزدی شود.
– نگذارید کیک یزدی بیشتر از مدت زمان گفته شده در دستور پخت، در فر باقی بماند.
– برای نرم شدن کیک یزدی از تخم مرغ های بزرگ استفاده کنید. استفاده از تخم مرغ های کوچک یا متوسط
در تهیه کیک یزدی، مایعات کیک شما را کم می کند.
– تمامی مواد کیک را به دقت وزن کنید که مقدار آنها کم یا زیاد نشود.
– برای پخت کیک یزدی حتما از آرد مخصوص شیرینی استفاده کنید.
– برای جدا کردن کیک یزدی از قالب، عجله نکنید. اجازه دهید کیک کاملا خنک شود. جدا کردن کیک یزدی
داغ از قالب، باعث خشک شدن و شکستن کیک می شود.
– پس از جدا کردن کیک از قالب، آن را در یک ظرف دردار نگهداری کنید.