برای نرم شدن شیرینی چه باید کرد؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینیها خشک میشوند؟
ممکن است شما هم با مشکل خشکشدن کیک یا شیرینی ای که خریداری کرده اید، مواجه شده باشید. خوردن چنین کیک و شیرینی، شاید باب میل خیلیها نباشد. عوامل مختلفی هم میتوانند باعث خشکشدن شیرینیها شوند. برخی از این عوامل به شیوه پختن و آمادهسازی این خوراکیها مربوط میشود. برخی دیگر نیز مربوط به نحوه نگهداری ما، پس از خرید شیرینی و آوردن آن به منزل است.
با این حال، ممکن است به دنبال راهکاری برای نرم کردن شیرینی باشید. اگر از افراد مختلف در این باره سؤال کنید، راهکارهای مختلفی را به شما پیشنهاد میدهند. با این وجود، میخواهیم در ادامه این مقاله شما را با بهترین راهکارها برای نرم کردن شیرینی آشنا کنیم.
برای نرم شدن شیرینی چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم؟
راهکارهای مختلفی برای نرم شدن شیرینی وجود دارند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
قراردادن در مایکروویو.
قراردادن کیکها در مایکروویو، در حالی که یک ظرف کوچک حاوی آب در داخل دستگاه قرار داده شده است، باعث نرم شدن شیرینی و کیک میشود. فرایند کار بدین صورت است که آب موجود در داخل ظرف بخار شده و به داخل بافت کیک راه مییابد. با این کار شیرینی و کیک شما نرمتر خواهد شد. البته این روش، زمانی کار میکند که بخواهید شیرینی را در کوتاه، مصرف کنید.
استفاده از یک لعاب شربتی.
روش دیگر برای نرم شدن شیرینی و کیک، درست کردن مقداری شربت شیرین و ریختن آن بر روی کیک و شیرینی است. این روش برای انواع کیک و شیرینیهای خشک همچون شیرینی دانمارکی و زبان، کارایی دارد.
قراردادن مربا در لایههای شیرینی.
یک راهکار دیگر برای نرم شدن شیرینی و کیک، قراردادن لایهای از مربا یا انواع کرمها در بین آن است. استفاده از این روش، از یک طرف باعث افزایش طعم دهی به این خوراکیها شده و از طرف دیگر باعث نرمتر شدن کیک و شیرینی میشود.
قراردادن شیرینی در یخچال و فریزر.
قراردادن کیک و شیرینی در داخل یخچال، باعث نرمتر شدن کیک و شیرینی میشود. به خصوص اگر در داخل ظرفی که میخواهیم این مواد را در یخچال بگذاریم، تکهای نان و یا سیب قطعه شده قرار دهیم. این کار باعث میشود تا رطوبت از این مواد به کیک و شیرینی منتقل شود.