برای نرم شدن شیرینی مربایی چه باید کرد؟ (2 نکته ساده)
برای نرم شدن شیرینی مربایی چه باید کرد؟
شیرینی مربایی به داشتن بافت نرم و خوشمزه بودن معروف است. این شیرینی، مخصوصا وقتی با مارمالاد مخلوط شود، خوشمزگی آن بیشتر خواهد شد. با این وجود گاهی شیرینی مربایی خشک و شکننده می شود. برای نرم شدن شیرینی مربایی چه باید کرد؟
رعایت چند نکته کوچک، ولی در عین حال مهم، باعث می شود، در پایان کار با شیرینی نرم و خوشمزه تری مواجه باشید.
اولین نکته تاثیر گذار در نرم تر شدن این شیرینی، نوع آرد به کار رفته در این شیرینی است. آرد، ماده اصلی بسیاری از انواع شیرینی ها و از جمله شیرینی مربایی به حساب می آید. فارغ از درجه حرارت، مدت زمان پخت و مواد به کار رفته، حتما یادتان باشد، آردی که در این نوع شیرینی به کار می رود، باید در چندین مرتبه الک شود، تا شیرینی پس از پخته شدن خشک و شکننده نباشد. همچنین بهتر است همراه با آرد، سایر مواد خشک از قبیل پودر قند و وانیل را هم همراه با آرد الک کنید. هرچه قدر آرد و مواد خشک به کار رفته، نرم تر باشند، شیرینی پخته شده هم نرم تر خواهد بود. پس نوع آرد مهمترین عامل تاثیرگذار در نرمی یا سفتی شیرینی مربایی است. هر چه قدر آرد به کار رفته شما نرم تر باشد، شیرینی نرم و لطیف تری به دست خواهید آورد.
نکته دوم این است که می توانید کمی نشاسته ذرت به مواد اصلی اضافه کنید. افزودن 3 الی 4 قاشق نشاسته ذرت به جای آرد، نرمی خاصی به شیرینی مربایی می دهد.
سومین نکته افزودن کمی نمک است. اضافه کردن حدود یک پنجم قاشق مرباخوری نمک طعام به مواد شیرینی ، تاثیر زیادی در نرم شدن آن خواهد داشت.
آخرین نکته برای نرم شدن شیرینی مربایی، هم زدن مناسب مواد است. مواد اصلی این شیرینی باید به اندازه ای هم زده شوند که تمام مواد به کار رفته در آن کاملا با هم مخلوط شوند. البته اگر احساس کردید که مواد شیرینی کاملا یک دست شده اند، دیگر نیازی به هم زدن بیشتر نخواهد بود. چرا که هم زدن خیلی زیاد و بیش از حد هم می تواند باعث خشکی شیرینی مربایی شود.