برای شیرینی کشمشی از چه آردی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)
آشنایی با شیرینی کشمشی
کیک و شیرینی کشمشی از جمله خوراکیهای محبوب ایرانی هستند که طرفداران بسیار زیادی را در بین ایرانیها دارند. استفاده از کشمش در این کیک و شیرینی باعث شده تا به عنوان یک خوراکی بسیار مقوی با خواص بسیار شناخته شود. برای درست کردن این شیرینی باید بر طبق دستور توصیه شده عمل نماییم. در ادامه میخواهیم شما را با طرز تهیه شیرینی کشمشی آشنا نموده و بگوییم که بهترین آرد برای تهیه این شیرینی کدام است.
نحوه درست کردن شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه
برای تهیه شیرینی کشمشی بایستی حدود ۱۸۰ گرم کره را ۱۸۰ گرم پودر قند و یک چهارم قاشق چای خوری اسانس وانیل در دمای اتاق با یکدیگر مخلوط نماییم. توصیه میشود تا برای این کار از یک دستگاه همزن استفاده کنیم.
تا به اینجا با یک مخلوط یکدست و کرم رنگی مواجه هستیم که باید به آن دو عدد تخممرغ اضافه کنیم. در گام بعدی باید آرد را به میزان ۲۵۰ گرم به مایه اضافه کنیم. توصیه میشود تا آرد را کمکم به مجموعه اضافه کنید تا از سفتشدن بیش از حد مایه تهیه شده جلوگیری نماییم.
در گام بعدی باید ۱۲۰ گرم کشمش را که از قبل پاک شده باشد، به مجموعه اضافه نماییم. مجدداً مخلوط را هم میزنیم. حال میتوانیم مخلوط را بر روی یک سینی از قبل گرم شده بریزیم. برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی کشمشی به ظرف فر، توصیه میشود تا قبل از ریختن مخلوط مایه شیرینی، یک عدد کاغذ روغنی را بر روی سینی فر قرار دهید.
پس از آن میتوانید سینی را در داخل فر گذاشته و در دمای مناسب آن را بپزید. مدت زمان ماندگاری سینی در داخل فر حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است. پس از طلایی شدن شیرینیها، زمان آن است که آنها را از داخل فر خارج کنید.
برای درست کردن این شیرینی از چه آردی استفاده کنیم؟
برای تهیه شیرینی کشمشی توصیه میشود تا حتی المقدور از آرد ساده یا همان آرد نانوایی استفاده نکنیم. زیرا این آرد دارای سبوس زیادی است که میتواند بافت شیرینی را بسیار سفت کند. به جای آن، بهتر است از انواع آرد شیرینی پزی که سبوس و پروتئین کمتری دارد، استفاده نماییم. همچنین، شما میتوانید از آرد نول که به آرد سه صفر معروف است، استفاده کنید. استفاده از این نوع آردها باعث میشود تا شیرینی شما حالت بسیار نرمی به خود گرفته و یک شیرینی بسیار خوشمزه تهیه نمایید.