برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟ (2 نکته ساده)

برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟ (2 نکته ساده)

برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟

نان و شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی‌های پرطرفدار سنتی ایران است که بیشتر در مناسبت‌های مذهبی همچون ماه رمضان تهیه می‌شود. از این شیرینی هم برای مصارف شخصی و هم برای پذیرایی از میهمانان در مراسمات افطاری استفاده می‌شود. اگر با این شیرینی آشنایی زیادی ندارید، احتمالاً تابه‌حال نام زولبیا به گوشتان خورده است. این شیرینی را می‌توان نوعی زولبیا نامید که روش پخت نهایی آنها با یکدیگر کمی متفاوت است.

در زولبیا برای ریختن مایه تهیه شده باید از قیف استفاده کنیم؛ درحالی‌که در شیرینی پنجره ای برای گذاشتن مواد در داخل روغن، از یک قالب شکل دار استفاده می‌کنیم. این قالب‌ها معمولاً در شکل‌هایی مانند پروانه، گل و … هستند که اصطلاحاً به آنها قالب پنجره ای می‌گوییم.

در تهیه شیرینی پنجره ای لازم است تا از نشاسته استفاده نماییم. با این حال، سؤال می‌شود که بهترین نشاسته برای تهیه این شیرینی کدام است؟ در ادامه می‌خواهیم به پاسخ این سؤال بپردازیم.

انواع نشاسته قابل استفاده برای تهیه شیرینی پنجره ای

انواع نشاسته قابل استفاده برای تهیه شیرینی پنجره ای.

همان‌طور که می‌دانید، مدل‌های مختلفی از نشاسته در بازار وجود دارند. هر کدام ویژگی‌های خاص خودش را داشته و بعضاً ممکن است یک مدل برای یک کار خاص نسبت به سایر نشاسته‌ها برتری داشته باشد. با این وجود، برای تهیه و تولید شیرینی پنجره ای می‌توان از نشاسته‌های زیر استفاده نمود.

نشاسته گندم

نشاسته گندم همان‌طور که از نامش پیداست از جوانه‌های گل گندم تهیه و تولید می‌شود. برای تهیه این ماده از روش‌های خاصی جهت استخراج و خالص‌سازی استفاده می‌کنند. نتیجه کار، ماده‌ای سفید است که ممکن است در حالت پودری و یا دانه‌های ریزودرشت در بازار موجود باشند.

نشاسته ذرت

نشاسته ذرت یکی دیگر از منابع تهیه نشاسته گیاهی است که می‌توان برای تهیه شیرینی پنجره ای از آن استفاده نمود. جالب است بدانید که حجم زیادی از نشاسته‌های موجود در بازار از طریق فرایندهای خالص‌سازی دانه‌های ذرت تهیه می‌شوند.

کدام یک بهتر است؟ نشاسته گندم یا نشاسته ذرت؟

با وجود اینکه امکان استفاده از هر دوی این نشاسته‌ها برای تهیه شیرینی کشمشی وجود دارد، تجربه ثابت کرده است که انتخاب نشاسته گندم نسبت به نشاسته ذرت در تهیه شیرینی پنجره ای ارجحیت دارد. بدین ترتیب، در صورت امکان توصیه می‌شود که برای تهیه این شیرینی از این نوع نشاسته استفاده نمایید.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *