برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟ (2 نکته ساده)
برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟
شیرینی پنجره ای نوعی شیرینی خانگی است که با نام نان پنجره ای هم شناخته می شود. برخی معتقدند
اصالت نان پنجره ای به کشورهای اسکاندیناوی مانند نروژ و سوئد بر می گردد. البته بسیاری از افراد هم اعتقاد
دارند که این شیرینی برای اولین بار در ایران درست شده است. طرز تهیه نان پنجره ای بسیار راحت است و
هیچ نیازی به فر نخواهید داشت.
اگر می خواهید یک نان پنجره ای ترد و خوشمزه برای مهمانان خود در ایام عید درست کنید، پیشنهاد
می کنیم از بهترین و با کیفیت ترین مواد استفاده کنید. توجه داشته باشید که بافت مایه این شیرینی خیلی نرم
است. به همین دلیل برای تهیه این شیرینی، باید قالب های مخصوص آن را که دارای شکل های مختلفی هستند،
خریداری کنید. نشاسته یکی از مهم ترین مواد برای تهیه کردن نان پنجره ای است.
شاید با خود فکر کنید بهترین نشاسته برای شیرینی پنجره ای چیست؟ در ادامه این متن، بهترین نشاسته
برای شیرینی پنجره ای را معرفی می کنیم.
معرفی بهترین نشاسته برای شیرینی پنجره ای
نشاسته ذرت بهترین نشاسته برای شیرینی پنجره ای است. این نوع نشاسته، کاربردهای بسیاری در شیرینی
پزی دارد. دلایل استفاده از نشاسته ذرت در شیرینی پنجره ای شامل موارد زیر می شود:
– نشاسته ذرت هیچ طعم و رنگی ندارد و از آن می توان برای تهیه انواع شیرینی ها از جمله شیرینی پنجره ای
استفاده کرد.
– استفاده از نشاسته ذرت، بافت نرم و لطیفی به نان پنجره ای می دهد.
– نشاسته ذرت، نان پنجره ای شما را غلیظ تر و محکم تر کرده و جلوی تکه تکه شدن یا انسداد شیرینی را می
گیرد. در واقع تاثیر نشاسته ذرت در غلیظ کردن شیرینی از آرد خیلی بیشتر است.
– نشاسته ذرت جلوی بروز سرطان را می گیرد، کلسترول خون را کاهش می دهد و درد مثانه را کمتر می کند.
دستور پخت های مختلفی برای تهیه نان پنجره ای وجود دارد. در اکثر این دستور پخت ها پیشنهاد می
شود که برای لطیف تر و تردتر شدن بافت این شیرینی، از نشاسته ذرت استفاده کنید. البته اگر نشاسته ذرت در
دسترس شما نیست، می توانید از نشاسته گل یا نشاسته گندم استفاده کنید.