خواب کافی، خندیدن، گذراندن هنگام با اشخاص شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن اشخاص هم یاری کنند. لیکن دانش نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن بعضی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.

به اعلام مهر، در صورتی که شما احتیاج به کمی شادی و نشاط زیادتر دارید توانایی دارید با خوردن مواد خوراکی زیر بانشاط شوید.

۶ پژوهش زیر موسوم به «خوراکی های نیکوتر کننده ایجاد و خو» با پایه علمی عرضه می شوند.

خوراکی‌های شادی آور

مواد خوراکی غنی از پروبیوتیک

در مطالعه این روزها محققان هلندی، به ۲۰ داوطلب سالم به مدت چهار هفته مکمل پروبیوتیک یا ماده دارونما داده شد. آنهایی که ماده اصلی پروبیوتیک دریافت نموده بودند به صورت قابل توجهی واکنش شان در مقایسه با رفتارهای ناراحت کم شدن یافته بود، که عمدتاً ناشی از کم شدن افکار پرخاشگرانه بود.

حاصل گیری این پژوهش آن می باشد که نوع و مقدار باکتری حاضر در مجرای گوارشی بر ایجاد و خوی شما نمود دارد.

برای استفاده گیری از مزایای باکتری های تبدیل دهنده اندیشه، توانایی دارید از مواد خوراکی غنی از پروبیوتیک همانند ترشی سبزیجات، کلم آب پز شده با سرکه یا ماست کفیر بهره ببرید.

میوه ها و سبزیجات

در مطالعه منتشر شده به دست «روزنامه روانشناسی سلامت بریتانیا»، رژیم غذایی روزمره ۳۰۰ شخص بزرگسال جوان به مدت سه هفته متوالی به همقدم رفتارهای روانشناختی و مرتبط با ایجاد و خوی شان درج شد. محققان دریافتند مصرف زیادتر محصول ها گیاهی منتهی به انرژی زیادتر، آرامش و احساس شادی زیادتر در اشخاص می گردد.

به نقل از محققان، این تاثیرات نه فقط در روزهای مصرف زیادتر سبزیجات و میوه دیدن می شد، بلکه در روزهای بعد نیز تداوم داشت. پس برای ساخت نشاط در ایجاد و خوی خویش، از میوه و سبزیجات بهره ببرید.

قهوه

محققان به تماس بین نوشیدن قهوه و موافق اندیشی پی برده اند. در یک مطالعه محققان دریافتند که مصرف قهوه در صبح با ساخت انرژی، مهربانی و انبساط علت در شخص مرتبط می باشد. در مطالعه ایی سایر معین شد زنانی که دو یا سه فنجان قهوه در روز می نوشند در مقایسه با زنانی که یک فنجان یا کمتر قهو می خورند، در بازه هنگامی ۱۰ ساله ۱۵ درصد کمتر در معرض افسردگی قرار داشتند.

شکلات تلخ

آنتی اکسیدان های حاضر در شکلات تلخ باعث تحریک دیواره های رگ های خونی در سوی آرام شدن می گردد، در حاصل فشار خون کم شدن یافته و گردش خون بهبود می یابد.

به همین خاطر نیز در یک مطالعه معین شده می باشد که خوردن حدود ۳۳ گرم شکلات تلخ در روز به مدت دو هفته باعث کم شدن مقدار هورمون های استرس در کسانی می گردد که خودشان را به منزله اشخاص پراسترس رده بندی می کنند.

شکلات تلخ پر منیزیم نیز می باشد؛ نشان داده شده می باشد که این ماده معدنی به تسکین علائم PMS (سندروم پیش از دوره پریود زنان)، از عبارت خستگی، افسردگی و کج خلقی هم یاری می کند. در پایان مواد طبیعی منحصر به شخص حاضر در شکلات تلخ باعث تحریک احساس خوشی و راضی بودن می گردد.

ضمناً بخوانید: طریق علمی شاد بودن چیست؟

قارچ

قارچ ها غنی از سلنیوم می باشند و مبنای پژوهش، کمبود این ماده معدنی با خطر زیادتر بروز افسردگی، اضطراب و خستگی مرتبط می باشد. قارچ ها ضمناً منبع گیاهی ویتامین D طبیعی هم هستند، ماده مغذی مهمی که ما به قدر کافی آن را دریافت نمی کنیم.

چای سبز

مبنای یک مطالعه در ژاپن که بر روی بیشتر از ۴۰ هزار شخص اعمال شد، معین شد که ارزش استرس روانشناختی در کسانی که روزی ۵ فنجان یا زیادتر چای سبز می نوشیدند در مقایسه با کسانی که کمتر چای سبز می نوشیدند، ۲۰ درصد پایین تر بود.