برای تهیه زولبیا از چه آردی استفاده کنیم ( 2 نکته ساده)
برای تهیه زولبیا از چه آردی استفاده کنیم
زولبیا یکی از شیرینی های معروف و خوشمزه ماه رمضان است. بسیاری از خانم ها این شیرینی لذیذ را خود شان در خانه تهیه می کنند که سالم تر و بهداشتی تر است. زولبیا ترکیبی از نشاسته و آرد و ماست است. اگر می خواهید طرز پخت این شیرینی را یاد بگیرید این مطلب را بخوانید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
طرز پخت زولبیا
مواد مورد نیاز
نشاسته گل 1 لیوان
ماست 1 لیوان
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت
آب 2 لیوان
شکر 3 لیوان
گلاب 4/1 پیمانه
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
آب لیمو 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه شربت زولبیا:
- آب و شکر را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد.
- زعفران دم کرده غلیظ را به همراه گلاب به مواد افزوده و بعد از آن آب لیمو را اضافه می کنیم ( می توانید از جوهر لیمو هم استفاده کنید این گونه شهد تان شکرک نمی زند ).
- بعد از اینکه مواد تان چند قل زد شربت شما آماده است.
طرز تهیه زولبیا:
- درون ظرف نشاسته و ماست را ریخته و خوب نشاسته مان را حل می کنیم.
- آرد را به همراه بکینگ پودر به مواد افزوده و هم می زنیم.
- زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و مواد را تا یکدست شدن هم بزنید.
- به مدت 1 ساعت روی ظرف را سلفون بکشید و آن را در محیط خانه قرار دهید تا مواد حباب دار شوند.
- مواد را یک بار دیگر هم بزنید و سپس درون قیف بریزید.
- روغن باید داغ باشد تا مواد به ظرف نچسبند. برای تست یک قطره از مواد را درون روغن بریزید اگر سریع پف کرد یعنی دمای روغن مناسب است. مواد را بصورت دورانی بریزید و دو طرف را سرخ کنید.
- زولبیا را سریعا داخل شربت انداخته و 2 الی 5 دقیقه مهلت بدهید تا شهد به درون زولبیا جذب شود.
چه آردی برای طبخ این شیرینی مناسب است؟
آرد سفید برای پخت این شیرینی مطلوب است. اما اگر آرد سفید در دسترس نبود می توانید از آرد گندم و یا آرد ذرت استفاده کنید.
حتما بخوانید : چگونه کیک اسفنجی را با خامه تزئین کنیم ( 2 نکته ساده)
منبع : rezim.ir