برای تقویت استخوان چه بخوریم؟
اخیراً شما نیز اخبار بسیاری درباره بیماری خاموش یا همان پوکی استخوان گوش داده اید. لیکن برای مبارزه با این بیماری چه کاری می بایست فرجام داد؟ در این مقاله سعی می کنیم به شناساندن 10 ماده غذایی بپردازیم که مصرف آنان می تواند به استخوان های بدن استحکام بخشیده و آنان را محکم و سالم حفظ کنند.
حتماً نخستین ماده خوراکی که به خیال تمام ما میرسد شی ای نیست جز شیر! تنها با نوشیدن یک لیوان شیر در روز 30 درصد کلسیم مورد احتیاج بدن آماده می گردد.
دومین ماده غذایی شی ای نیست جز ماست! این حاصل لبنی که قدمت آن به 2هزار سال پیش از میلاد برمی شود دارای کلسیمی زیادتر از شیر هست، سپس مصرف آن را فراموش نکنید.
سومین ماده غذایی پنیر هست. هرچند که شاید دارای چربی بالایی باشد لیکن مصرف آن در صبح مزایا زیادتری خواهد داشت.
بستنی! بله بستنی هم می تواند به استحکام بخشیدن استخوان ها هم یاری کند سپس از همین حالا مصرف آن را آغاز نمایید اگر چه مواظب شوید که چاق نشوید.
ماده بعدی تخم مرغ هست. درواقع زرده تخم مرغ شامل ویتامین D میباشد. اگر چه در مصرف تخم مرغ اعتدال را حفظ نمایید.
شیر سویا یکی از خوب ترین محصولاتی هست که میتوان مصرف کرد چرا که نصف فنجان شیر سویا به اندازه یک لیوان همه ی شیر، کلسیم دارد!
آب پرتقال هم شامل ویتامین D کلسیم میباشد ضمناً اطلاق شده هست که به علت وجود اسید اسکوربیک در آن به جذب خوب تر کلسیم هم یاری می کند.
بادام، بادام زمینی گردو و به طور کلی آجیل مواد مغذی و فوق العاده ای می باشند که به حفظ سلامت و استقامت استخوان ها هم یاری می کنند.
ماهی قزل آلا هم منبعی فوق العاده برای استحکام بخشیدن به استخوان هست. یه وعده غذایی ماهی قزل آلا، کل احتیاج بدن به ویتامین D را در یک روز به طور همه ی رفع می کند.
و در انتها می توان از ماهی تن نام برد. مصرف کنسرو تن ماهی علاوه بر اینکه مقرون به صرفه هست، دارای منابع زیاد نیکی از مواد مغذی شبیه پتاسیم، منیزیم و امگا 3 میباشد.