برای ترش شدن آبگوشت چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)
برای ترش شدن آبگوشت چه کنیم ؟
بسیاری از افراد به آبگوشت ترش علاقه دارند. بر همین اساس باید روش های پخت این غذا را یاد بگیرند. شما برای پخت غذای ترش باید از مواد مخصوص استفاده کنید. هر یک از موادی که جهت پخت غذا استفاده می شوند باید به میزان مشخص شده درون غذا ریخته شوند. برخی از مهمترین موادی که برای پخت آبگوشت ترش نیاز دارید شامل سیب زمینی، نخود لوبیا، گوجه فرنگی، نعناع، غوره، آب جوش، نمک، پیاز متوسط، سیر خرد شده و … می باشند. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
پخت غذای ترش
چند ساعت قبل از پخت غذای آبگوشت باید حبوبات را خیس کنید و چندین بار آب آنها را عوض نمایید. در این صورت نفخ حبوبات کاهش پیدا می کند. پس از آن داخل قابلمه گوشت را همراه با زردچوبه، نخود و لوبیا بگذارید بپزد. سپس پیاز خرد شده و مقداری آب را روی حرارت بالا بگذارید تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد حرارت را کم نمایید تا با حبوبات و گوشت به خوبی در کنار یکدیگر پخته شوند. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و پس از پخته شدن گوشت و حبوبات، سیب زمینی ها را همراه با فلفل سیاه و نمک درون آب گوشت بریزید. پس از آن گوجه فرنگی های خرد شده را می توانید همراه با غوره یا آبغوره درون قابلمه بریزید.
آماده سازی مواد آبگوشت ترش
تابه کوچکی را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید. سپس سیر را درون روغن تفت دهید تا به خوبی سرخ شود. پس از آن نعناع خشک را درون سیر سرخ شده بریزید و هر یک از مواد را در کنار یکدیگر تفت دهید و سپس درون قابلمه بریزید. در آخر مزه آبگوشت را بچشید و پس از اینکه لعاب دار شد، غذا را از روی حرارت بردارید. در این غذا به جای گوجه فرنگی هم می توانید از رب گوجه استفاده نمایید. بسیاری از افراد برای خوشرنگ تر کردن غذا، رب را درون کمی روغن تفت می دهند تا غذا رنگ خوبی داشته باشد. زمان آماده سازی این غذا حدود ۳۰ دقیقه می باشد. این غذا را شما می توانید در وعده شام و ناهار سرو نمایید.