برای ترد شدن شیرینی پنجره ای چه باید کرد؟ (2 نکته ساده)
برای ترد شدن شیرینی پنجره ای چه باید کرد؟
شیرینی پنجره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که می توانید برای پذیرایی از مهمانان خود در
ایام عید، درست کنید. این شیرینی در گذشته محبوبیت بیشتری داشت. البته امروزه هم افراد زیادی این شیرینی
را درست می کنند. مواد لازم برای تهیه این شیرینی، آرد نشاسته، آرد سفید، تخم مرغ و گلاب می باشد. برای
تهیه این شیرینی، می توانید از قالب های مخصوص استفاده کنید.
شیرینی پنجره ای در واقع یکی از راحت ترین شیرینی های خانگی محسوب می شود. نکته ای که در مورد این
نوع شیرینی وجود دارد این است که باید کاملا ترد باشد. با این حال در برخی موارد ممکن است این شیرینی نرم
شود. اما دلیل نرم شدن شیرینی پنجره ای چیست؟
چه راه هایی برای ترد شدن شیرینی پنجره ای وجود دارد؟ دلایل زیادی برای نرم شدن این نوع شیرینی
وجود دارد. در ادامه این متن به ارائه راهکار هایی برای ترد شدن شیرینی پنجره ای می پردازیم.
راهکار هایی برای ترد شدن شیرینی پنجره ای
راه هایی برای ترد شدن شیرینی پنجره ای
– استفاده از روغن مناسب: بهترین نوع روغن برای تهیه شیرینی پنجره ای، روغن جامد یا روغن صاف شده
قنادی است. در صورتی که از این نوع روغن ها استفاده کنید، شیرینی پنجره ای شما کاملا ترد و خوش طعم
خواهد شد. البته توجه داشته باشید که از روغن های مایع معمولی هم می توانید برای تهیه شیرینی پنجره ای
استفاده کنید. در این صورت، پیشنهاد می شود از روغن های با کیفیت و برند های خوب استفاده کنید.
– خارج کردن روغن های اضافی از شیرینی پنجره ای: یکی دیگر از راهکار های ترد شدن شیرینی پنجره
ای، خشک کردن و گرفتن روغن های اضافی آن است. برای این کار، پس از سرخ شدن، شیرینی پنجره ای را از
قسمت های توخالی روی چند تکه دستمال کاغذی یا حوله پارچه ای قرار دهید.
– مقدار حرارت و مدت زمان سرخ شدن: حرارت پایین و بیرون آوردن شیرینی ها قبل از این که کاملا سرخ
شوند، از دیگر دلایل نرم شدن شیرینی پنجره ای است. پس با حرارت متوسط شیرینی پنجره ای را سرخ
کنید و قبل از بیرون آوردن آنها، اجازه دهید به طور کامل سرخ شوند.