اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟

اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟ شاید شما هم در زمان طبخ مسقطی با این مشکل روبرو شدید که این شیرینی خوشمزه بیش از حد شیرین شده است. با توجه به اینکه مسقطی یکی از شیرینی های زمانبر محسوب می شود و برای طبخ آن باید حوصله و زمان زیادی به خرج داد داشتن کوچکترین ایرادی می تواند زحمت سرآشپز را یکباره از بین ببرد.

به همین دلیل کاربران می خواهند از هرگونه فوت و فنی آگاه شوند تا بتوانند یک مسقطی ایده آل و خوشمزه تهیه کنند. یکی از فاکتورهای طبخ مسقطی ایده آل داشتن شیرینی متعادل است. یعنی این خوراکی نباید بیش از حد شیرین شود. ولی برای بسیاری از کاربران رخ داده که از شکر زیادی در تهیه این شیرینی استفاده کرده اند.

به همین دلیل می خواهند بدانند اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟ در این راستا در ادامه مطلب برخی از فوت و فن های برطرف کردن شیرینی بیش از حد مسقطی را توضیح می دهیم.

چطوری تعادل شیرینی مسقطی رو کنترل کنیم ؟

چطوری تعادل شیرینی مسقطی رو کنترل کنیم ؟

همانطور که می دانید یکی از مواد اولیه تشکیل دهنده مسقطی آب است. یکی از بهترین و راحت ترین راهکارهایی که با آن می توانید شیرینی مسقطی را کم کنید اضافه کردن آب به ترکیب است. البته باید دقت کنید مقدار آب نباید به قدری باشد که مسقطی شل شود.

از بین بردن شیرینی مسقطی با اضافه کردن حجم متریال

راهکار دیگری که به شما کمک می کند شیرینی بیش از حد مسقطی را کم کنید افزایش حجم متریال است. این راهکار احتمال شل شدن مسقطی را هم کاهش می دهد. بنابراین نسبت به روش قبلی که اضافه کردن آب به مسقطی بود مطمئن تر می باشد. در این روش سعی کنید مجددا مقداری مواد اولیه به ترکیب اضافه کنید. مثلا مقدار نشاسته را افزایش دهید.

البته باید دقت کنید این افزایش حجم ترکیب اصلی مسقطی را برهم نزد و حالت طبیعی آن را حفظ کند. در واقع اضافه کردن حجم نیاز به مهارت دارد. اضافه کردن گلاب یا زعفران هم می تواند به کاهش شیرینی مسقطی کمک کند.

کاهش میزان شیرینی مسقطی با اضافه کردن چربی

اضافه کردن مواد چربی دار یکی از جالب ترین تکنیک هایی است که به کاهش شیرینی غذاها کمک می کند. از آنجایی که کره یکی از مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده مسقطی است با اضافه کردن مقداری کره آب شده می توانید به متعادل شدن شیرینی مسقطی کمک کنید.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *