اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)
لذت پخت شیرینی های خانگی با دانستن فوت و فن های آن
وقتی از پخت شیرینی خانگی لذت می برید که به تمام فوت و فن های آن اشراف داشته باشید. اگر برای اولین بار تصمیم گرفتید، قطاب درست کنید، باید بدانید در مواقعی که کارها به خوبی پیش نمی روند، چکار باید کرد. برای مثال اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم یا خمیر قطاب چقدر باید استراحت کند؟ چرا قطاب سفت می شود؟ چرا قطاب خشک می شود؟ چرا قطاب ترک میخوره؟ این قبیل سوالات، چالش هایی هستند که هنگام پخت قطاب به آنها بر می خورید. شما در این شرایط باید فوت و فن های درست کردن قطاب را بلد باشید. خب، می گویید بلد نیستیم. هیچ ایرادی ندارد، با خواندن این مطلب اطلاعات خوبی در مورد اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم، بدست می آورید.
اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم؟
چنانچه می خواهید با این دردسر که اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم، رو به رو نشوید، حتما باید طبق دستور پخت عمل کنید. به هیچ عنوان، مواد خمیر قطاب را کم و زیاد نکنید. مثلا اگر آرد کم استفاده کنید، خمیر پف می کند. اگر آرد بیشتر استفاده کنید، خمیر سفت یا خشک می شود. اگر تخم مرغ بیشتر در ترکیب خمیر بکار ببرید، روغن قطاب کف می کند. پس برای پختن یک قطاب عالی و بی نظیر، دستور پخت را تغییر ندهید.
معمولا مصرف کم روغن، ورز دادن بیش از اندازه خمیر و افزودن مایعات زیاد باعث سفت شدن خمیر می شوند. بهترین کار این است که از انجام چنین کارهایی پرهیز کنید. خب راه حل چیست؟ بر طبق تجربه شیرینی پزهای حرفه ای، اضافه کردن روغن یا شیر بافت خمیر را نرم می کند. اگر از روغن جامد داخل خمیر استفاده می کنید، حتما قبل از استفاده، آن را یک ساعت در دمای محیط قرار دهید. به طور کلی وقتی متوجه شدید که خمیر قطاب سفت شده است، فقط کافی است برای نرم شدن آن مقداری روغن، آب یا شیر اضافه کنید. این کار کمک می کند تا از سفت شدن خمیر قطاب جلوگیری شود.