Paleo-fish

زنان باردار و شیرده و کودکان می بایست مصرف ماهی با درصد پایین جیوه را در رژیم غذاییشان تکثیر دهند

در گذشته سازمان غذا و دارو و سازمان حفظ پیرامون زیست اندک ترین مقدار مصرف ماهی را به کودکان زنان شیرده و زنانی که هدف باردار شدن را دارند توصیه نموده اند. در اکنون حاضر این سازمانها زیادترین مقدار مصرف ماهی را برای بهبود حالت سلامتی به این اشخاص پیشنهاد می کنند.

در نسخه به روز شده این سازمان در خصوص توصیه به مادران باردار و شیرده آمده هست که آنان می بایست بصورت هفتگی بین 8 تا 12 اونس اقسام متفاوت ماهیهایی را که درصد جیوه آنان پایین هست مصرف کنند.

اسنفان اوستراف یکی از دانشمندان فعال سازمان غذا و دارو می گوید در گذشته خیلی از زنان در طول دوره بارداری مصرف ماهی را محدود نموده اند و یا از دادن ماهی به کودکانشان اجتناب نموده اند.

اوستراف می گوید” دانش امروزه به ما می گوید که محدود کردن مصرف ماهی در لحظه بارداری و یا تغذیه نکردن کودکان با ماهی معادل هست با حذف خیلی از مواد مغذی که می توانند اثر مثبتی بر روی حفظ سلامت و موفقیت و رشد ما داشته باشند”.

آلیسا رامسی سخنگوی موسسه رژیم غذایی و مواد مغذی در آمریکا میگوید” ماهی منبع خیلی ازمواد مغذی زیاد پر اهمیت همچون پروتئین و امگا 3 هست که مادران شیرده و باردار به آن احتیاج دارند و جای بسی خوشحالیست که سازمان غذا و دارو مصرف زیادتر آن را به زنان و کودکان توصیه نموده هست. با تکثیر مصرف ماهی بمنظور پیشگیری از مسمویت می بایست ماهیانی را گزینش نمایید که مقدار آلودگی آنان به جیوه کمتر باشد”.

آنجلا بیانکو استادیار دانشکده پزشکی نیویورک به Healthline گفت : “من با این یافته ها موافقم و خوشحالم که سازمان غذا و دارو این غذاها را توصیه نموده هست. ماهی منبع زیاد غنی اسیدهای چرب هست که برای رشد زیاد پر اهمیت می باشند و هیچ منبع غذایی غیر از اینی این مقداراسید چرب را برای بدن فراهم نمی کند”.

مصرف غذاهای دریایی در زنان باردار پایین هست

یکی از تحلیلگران سازمان غذا و دارو با وارسی بیشتر از 1000 زن باردار به این مساله پی برد که در طی ماههای اخیر21 درصد از آنان هیچ نوع ماهی مصرف نکرده اند و افرادی نیز که ماهی مصرف نموده اند زیاد کمتر از آن مقداری بود که سازمان غذا و دارو پیشنهاد نموده بود.در حقیقت نیمی از این زنان کمتر از 2 اونس در هفته و 75 درصد کمتر از 4 اونس در هفته ماهی مصرف نموده بودند.

نانسی استونر دستیار فعال سازمان حفظ پیرامون زیست در اداره آب می گوید” مصرف ماهی با درصد پایین آلودگی جیوه داری خواص بیشماری هست”. استونر می افزاید” این مطلب به روز شده این قابلیت را به مادران می دهد که نوع و میزان درست غذا را در یکی از اصلی ترین دورانهای زندگی خویش و فرزنانشان گزینش کنند”.

از خوردن 4 نوع ماهی اجتناب نمایید و مصرف ماهی تونا را کم شدن دهید

سازمان غذا و دارو مصرف 4 نوع ماهی را که درصد جیوه آنان بالاست برای مادران باردار و شیرده ممنوع نموده هست این ماهیها حاوی: ماهی شمشیری، کوسه، و شاه ماهی می باشند. ایضاً این مطلب مصرف ماهی تونا را به 6 اونس در هفته محدود می کند.

ماهیهایی که دارای اندک ترین مقدار آلودگی جیوه می باشند حاوی: میگو، قزل آلا، و تونای کنسرو شده هست.