microwave popcorn lung disease,ذرت بوداده با مایکروویو

استفاده از مایکروویو در آشپزخانه‌های امروزی بی نهایت زیادتر از پیش رواج یافته هست و چه شی ای خوب تر از یک کاسه ذرت بو داده میتواند کاربرد کیف قسمت مایکروویو را به ما تداعی کند؟

به بیان آلامتو و به قول آی بانو؛ امکان دارد خبرهایی این روز ها درباره رابطه پاپکورن‌های مایکروویو با مشکل ها ریوی گوش داده شوید، لکن آیا واقعا اینطور هست ؟

بعد از یک مطالعه که بیان نموده طعم دهنده کره مصنوعی شامل همان مواد شیمیایی نامناسب به موضوع طعم دهنده سیگارهای الکترونیکی می باشند، تیترخبرها ادعا کردند که پاپکرون‌های مایکروویوی به اندازه کشیدن سیگار الکترونیکی برای شما نامناسب هست. لکن درواقع این چنین نیست.

درادامه آنچه که می بایست درباره مطالعه منتشر شده در هفته نامه‌ی چشم‌اندازهای سلامت پیرامون زیست را بدانید آورده شده: محققان دریافتند که حدود 75% سیگارهای الکترونیکی طعم دار حاوی دیاکتیل، یک طعم‌دهندی شیمیایی مربوط به بیماری تنفسی شدید می‌شوند.

ماده شیمیایی مشابه در کنار این در بعضی طعم‌دهنده‌های پاپکورن کره‌ای مصنوعی وجود دارد. دیاکتیل به برونشیولیت انسدادی (با نام مستعار “ریه پاپ کورنی”) رابطه دارد، یک بیماری ریوی که التهاب و زخم در راه جریان هوای ریه اتفاق می‌افتد. اشخاص با برونشیولیت انسدادی عموماً از تنگی نفس و سرفه‌ی خشک رنج می‌برند.

در کنار این بخوانید: راهنمای خرید کردن ماکروویو

” ریه پاپ کورنی ” نام خویش را از کارگران سابقی که در کارخانه‌ی پاپکورن مایکروویو در میسوری که مبتلا به بیماری شدند گرفت. بر اساس مرکز جلوگیری و کنترل بیماری، خیلی از اشخاص مبتلا به بیماری مزایای کمی از درمان‌های پزشکی دریافتی بردند، لکن سرفه‌های آنان بعد از اینکه به جز آن درمعرض بخارهای دیاکتیل قرار نگرفتند خوب تر شد یا ازبین رفت.

منطقی هست کسانی که به طور مداوم در معرض بخارها قرار می‌گیرند (شبیه کارگران کارخانه پاپکورن مایکروویوی) احتمال زیادتری دارد که به بیماری مبتلا شوند. لکن بر مبنای بیان نیویورک تایمز در سال 2007، دست کم یک مرد از مسیر خوردن میزان بی نهایت بسیاری از پاپکورن مایکروویوی به آن مبتلا شد.

و حال رابطه سیگار اینترنت. اوه… این شی ای هست که ما می بایست درموردش نگران باشیم؟

سسیل رُز، کارشناس برونشیولیت انسدادی، استاد پزشکی در بهداشت ملی یهودی می‌گوید که، حتماً در صورتی که عادت به خوردن پاپکورن مایکروویوی دارید نباید نگران شوید. او معرفی می‌دهد که: “خوردن پاپکورن ماکروویوی با طعم کره‌ای خاطر بیماری ریوی شناخته نشده هست.

استنشاق‌ بخارهای حاوی دیاکتیل و دیگر طعم‌دهنده‌های کره‌ای باعث بیمار ریوی می‌گردد.” او اشاره می‌کند مرد مبتلا به پاپکورن ریوی از پاپکورن‌های مایکروفری به‌طور منظم هنگامی‌که بسته‌ی جدید پاپکورن را باز می‌کرد بو ی آن را استنشاق می‌کرد، آنچه که شاید باعث بیماری او شد. لکن، او می‌گوید، زیادتر ما عموماً بخارهای پاپکورن را شبیه آنچه که آن مرد اکثراً می‌کرد استشمام نمی‌کنیم.

رز می‌گوید که داده ها علمی خیلی که بتواند ایمن‌ترین شیوه برای حاضر‌سازی و خوردن پاپکورن مایکروویوی را به ما بگوید وجود ندارد، لکن او تعدادی توصیه دارد:” برای ایمنی زیادتر، از تنفس عمیق بخارات هنگامی‌که بسته‌ی پخته شده ابتدا باز می‌گردد، خودداری نمایید.” و هنگامی‌که به آن دچار شدید، به احتمال افزون می‌خواهید از سیگارهای الکترونیکی هم دوری نمایید.

در کنار این بخوانید: خواص ذرت