طرز تهیه آش بوشهری

طرز تهیه آش بوشهری

طرز تهیه آش بوشهری   آش بوشهری یکی بقیه از خوراک‌های پرآوازه بوشهر هست که همانند بقیه خوراک‌های بوشهری عطر و طعم بی‌نظیری دارد. مساله

مشاهده مطلب
چگونه پشمک را قالبی کنیم؟ (2 نکته ساده)

چگونه پشمک را قالبی کنیم؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چگونه پشمک را قالبی کنیم؟ (2 نکته ساده)

چگونه پشمک را قالبی کنیم

این سوال که چگونه پشمک را قالبی کنیم برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال یک ترفند جالب برای پذیرایی از مهمانان خود هستند مهم می باشد. در حال حاضر قالبی کردن پشمک یکی از جالب ترین و شیک ترین ایده هایی است که با آن می توانید از مهمانان خود پذیرایی کنید. همانطور که می دانید میل کردن پشمک خصوصا در مهمانی ها کار ساده ای نیست.

به همین دلیل افراد به فکر ایده ای هستند که بتوانند به شکل بهتری این خوراکی خوشمزه را سرو کنند. از این رو به فکر قالبی کردن پشمک افتادند. اما چگونه پشمک را قالبی کنیم؟

اگر می خواهید با نحوه قالبی کردن پشمک آشنا شوید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

چطور پشمک قالبی درست کنیم؟

قالبی کردن پشمک یک روش کاملا کم هزینه اما شکیل برای پذیرایی است. برای این کار فقط به پشمک، قالب و متریالی که با آن پشمک های قالبی را تزئین کنید نیاز دارید. بهتر است قالب انتخابی سیلیکونی باشد.

قالبی کردن پشمک به صورت زیر است:

  • ابتدا بسته پشمک را باز و رشته های پشمک را از هم جدا می کنید.
  • سطح قالب های مد نظر را چرب کنید تا پشمک ها به راحتی از آن جدا شوند.
  • سپس در هر کدام از قالب های سیلیکونی مقدار پشمک قرار داده و قالب را پر و سپس فشرده می کنید. قالب سیلیکونی باید شکلدار باشد. مثلا به شکل گل یا هر شکل دلخواه دیگر، اندازه و شکل قالب انتخاب شده کاملا سلیقه ای است.
  • این پشمک هایی که در قالب قرار دارند را به آرامی در کاغذ شیرینی یا در توری قرار دهید و بر روی آن ماده ای که دوست دارید مثلا شکلات بریزید یا از متریال های دیگری نظیر میوه خشک، ترافل و .. استفاده کنید. در هر حال سعی کنید شکلات یا سایر متریال ها تمام سطح پشمک قالبی را بپوشاند.
  • رنگ و طعم شکلات نیز سلیقه ای است. می توانید از شکلات های سفید، قهوه ای و یا رنگی استفاده کنید.
  • سپس می توانید این پشمک ها را داخل کپسول هایی که متناسب آن ها است قرار دهید و تزئین نمایید. مثلا می توانید با فوندانت یا قالب حروف انگلیسی بر روی پشمک ها اسم حک کنید.
  • در نهایت این پشمک های قالبی را در یخچال قرار دهید تا خوب خود را بگیرند.

اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *