چگونه قطاب را نگهداری کنیم ؟ (2 نکته ساده)
شگردهایی که در نگهداری شیرینی های خانگی به آن نیاز دارید
کدبانوهای عزیز فقط در پخت شیرینی خانگی با چالش مواجه نمی شوند؛ بلکه درباره نگهداری انواع شیرینی های خانگی نیز به مشکل برمی خورند. برای مثال از سوالات رایج کاربران این است که چگونه قطاب را نگهداری کنیم؟ البته این موضوع فقط به طرز نگهداری قطاب مربوط نیست. چگونه می توان از شیرینی های خانگی مثل نان برنجی، کلمپه، قرابیه و سایر شیرینی های خشک نگهداری کرد، جزو پرسش های رایج بانوان می باشد. برای نگهداری از شیرینی، ترفندهای مختلفی وجود دارد. با این شگردها شما می توانید به مدت طولانی از خوردن شیرینی هایی که دست پخت خودتان است، لذت ببرید.
چگونه قطاب را نگهداری کنیم
برای بانوانی که پختن قطاب یک کار فرح بخش است، همیشه می پرسند، چگونه قطاب را نگهداری کنیم؟ بسیاری از شیرینی پزهای حرفه ای می دانند که قطاب را می توان در دمای محیط و در ظروف دربسته به مدت سه روز نگهداری کرد. البته اگر قطاب خیلی دوست دارید و مقدار بیشتری از آن را درست کرده اید، برای نگه داشتن طولانی مدت، آنها را در ظروف دربسته، در یخچال قرار دهید. با این ترفند، شما تا دو هفته قطاب های تازه برای عصرانه دارید. شاید بپرسید چرا باید حتما از ظرف دربسته استفاده کنید؟ شیرینی های خشک مانند قطاب وقتی در معرض هوا قرار بگیرند، تازگی خود را از دست داده و خشک می شوند؛ ولی با قرار دادن آنها در ظرف های محکم و در بسته، دیگر راهی برای نفوذ هوا وجود ندارد. به طور کلی برای نگهداری شیرینی های خانگی، انجام این شگردهای ساده فوق العاده هستند که شامل ترفندهای ذیل می باشند:
- از قرار دادن آنها در معرض نور خورشید خودداری کنید.
- در ظروف در بسته، آنها را به صورت ردیفی بچینید تا به یکدیگر نچسبند.
- برای نگهداری آنها در یخچال یا فریز، حتما از کیسه های نایلونی استفاده کنید.
- آنها را اصلا در فضای نمناک و تر قرار ندهید.
- می توانید از جعبه های شیرینی با خاصیت نگهدارنده استفاده نمایید.
- شیرینی های خانگی مانند قطاب را بدون پوشش مناسب و بدون جعبه در کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.