چرا کماچ سهن تلخ میشود ؟ (2 نکته ساده)
چرا کماچ سهن تلخ میشود و قابل خوردن نیست؟
همان طور که می دانید مهمترین ترکیب کماچ سهن، آرد جوانه گندم می باشد. شیرینی و کیک های زیادی وجود دارند که به اندازه این شیرینی سنتی و اصیل کرمانی خوشمزه و خوش طعم نیستند. این مسئله علت دارد. کماچ سهن با آرد جوانه گندم تهیه می شود، به همین خاطر طعم بی نظیر و متفاوتی دارد. چرا کماچ سهن تلخ میشود؟با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
تهیه کماچ سهن نیاز به رعایت تکنیک های خاصی دارد. هر کدام از این تکنیک ها می توانند طعم کماچ سهن را بهتر کنند. متاسفانه رعایت نکردن این نکات باعث خرد شدن کماچ سهن، چسبیدن آن به کاغذ روغنی و تلخ شدن کماچ سهن می شود. هر کدام از این مشکلات دلایل مختلفی دارند. با این وجود، به راحتی قابل برطرف کردن می باشند.
واقعیت امر این است که تلخ شدن کماچ سهن به ترکیبات آن مربوط می شود. زمانی که این ترکیبات به درستی انتخاب نشده باشند، احتمال تلخ شدن کماچ سهن وجود دارد. با این وجود، بیشترین دلیل تلخ شدن کماچ سهن مربوط به آرد جوانه گندم است.
نقش آرد جوانه گندم در کماچ سهن
آرد جوانه گندم در تهیه کماچ سهن نقش مهمی دارد، ضمن اینکه این آرد می تواند طعم کماچ را نیز به شدت تحت تاثیر قرار دهد. مهم ترین نکته در مورد آرد جوانه گندم این است که شما گندم های جوانه زده را در زمان درستی جمع آوری کرده باشید. این گندم ها نباید خیلی بلند شده باشند، چون در این صورت باعث تلخ شدن کماچ سهن می شوند. گندم ها بعد از اینکه در آب خیس خورده و جوانه می زنند، برای خشک شدن در معرض آفتاب قرار می گیرند. در ادامه نیز جوانه های خشک شده آرد می شوند تا برای پخت کماچ سهن استفاده شوند. جوانه های بلند باعث تلخ شدن کماچ سهن می شوند.
تهیه کماچ سهن باید مانند دیگر شیرینی ها به شکل حساب شده انجام شود. در واقع با تکنیک های ارائه شده در این مطلب می توانید کماچ سهن را با طعم واقعی و بی نظیر آماده کنید.