چرا شیرینی نارگیلی ترک بر می دارد؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود و ترک بر می دارد؟
اجرای نکات مختلف در پخت شیرینی و کیک مانند سایر دستورهای آشپزی اهمیت زیادی دارد، چون طعم، مزه و بوی کیک و شیرینی را تحت تاثیر قرار می دهد. شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که اگر به درستی تهیه نشود، خشک میشود. حالا باید دید چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود؟.با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید
چرا شیرینی نارگیلی پف نمی کند؟
این سوال چالش بزرگی برای کسانی است که عاشق پخت شیرینی نارگیلی هستند. آن ها می خواهند بهترین شیرینی نارگیلی را بپزند و از طعم آن لذت ببرند.
بهتر است نکات مهم درباره پخت شیرینی نارگیلی را بدانید. خشک شدن شیرینی نارگیلی می تواند دلایل مختلفی مثل دمای بالای فر، عدم تنظیم مناسب دمای فر و… داشته باشد. با این وجود بزرگ ترین دلیل خشک شدن شیرینی نارگیل مربوط به مرحله داغ زدن می باشد. مرحله داغ زدن برای تهیه شیرینی نارگیلی همان مرحله ای است که مایه شیرینی برای قرار دادن در فر آماده می شود.
در این مرحله از تهیه شیرینی نارگیلی، مایه قبل از قرار دادن در فر، روی حرارت مستقیم اما ملایم گذاشته می شود. مایه بر روی اجاق گاز نباید به جوش بیاید یا ته بگیرد، به همین خاطر هم زدن آن باید به شکل مداوم ادامه داشته باشد. این کار تا مرحله آب شدن کامل شکر و مغز پخت شدن مواد شیرینی انجام می شود. اگر حرارت دهی به مایه شیرینی کمتر از حد مورد نیاز انجام شود، مایه شیرینی قوام پیدا نمی کند و اگر حرارت بیشتر باشد، شیرینی خشک میشود.
با ارائه این مطلب مشخص شد که چرا شیرینی نارگیل خشک میشود؟ شیرینی نارگیل به دلیل حرارت دهی زیاد مایه شیرینی خشک شده و پف نمی کند.
سایر دلایل خشک شدن شیرینی نارگیلی
- برای تهیه شیرینی نارگیلی حتماً باید از پودر نارگیل تازه، دانه ریز و تازه استفاده کنید. در غیر این صورت شیرینی نارگیل خشک میشود.
- این شیرینی باید در دمای اتاق خنک شود. اگر به سرعت بعد از پخت در یخچال گذاشته شود، خشک میشود.