مضرات مصرف قند تصفیه شده برای سلامت بدن

کم شدن مصرف قند تاثیرات شگفت انگیزی بر روی سلامت شما خواهد داشت لکن در حالی که مصرف قند تصفیه شده خویش را کم شدن ندهید امکان دارد سلامت تان به طور جدی در خطر باشد.

به اعلام آلامتو و به قول روزنامه تناسب اندام؛ شکر تصفیه شده از ساکارز استخراج شده، از نیشکر یا چغندر قند خام ساخته می گردد. شکر تصفیه شده که اکثراً به غذاهای فراوری شده و نوشابه ها افزوده می گردد، دارای شکل ها مختلفی همچون شکر سفید دانه ریز، شکر قهوه ای ، فروکتوز، ساکارز، دکستروز، شربت ذرت با فروکتوز بالا و شربت مالت می باشد.

به نقل از اتحادیه قلب آمریکا (AHA)، یک شخص آمریکایی معمولی حدود ۲۲ قاشق چایخوری قند تصفیه شده در هر روز مصرف می کند. میزان توصیه شده در روز قند اضافه، ۱۵۰ کالری یا ۹ قاشق چایخوری در روز برای مردان و ۱۰۰ کالری یا ۶ قاشق چایخوری در روز برای خانم ها هست. مصرف مقادیر بیشتر از مقدار از قندهای اضافه امکان دارد به موارد جدی سلامتی منتهی گردد.

چاقی

به نقل از AHA، در طول ۳۰ سال گذشته با مصرف بیشتر از مقدار قندهای تصفیه شده که تا مقدار بسیاری در این معضل نقش دارند، چاقی به طور تمام گیر در آمریکا فراگیری یافته می باشد. میزان کمی ازغذاهای شیرین دارای میزان بسیاری کالری هست که امکان دارد موجب گردد پیش از آنکه حس سیری نمایید، کالری بیشتر از مقدار مصرف نمایید. قند تصفیه شده از کربوهیدرات های آسان تشکیل شده که برای ساخت انرژی به گلوکز جایگزین می شوند. هرگونه گلوکز استفاده نشده، به موضوع سلول های چربی در بدن شما ذخیره می شود.

پوسیدگی دندان

با دقت به اتحادیه دندانپزشکی آمریکا، زمانی که باکتری های طبیعی داخل دهان شما با قند ارتباط پیدا می کنند، اسیدی ساخت می گردد که مینای دندان را از بین برده و در پایان به پوسیدگی دندان منتهی می گردد. دندانپزشکان توصیه می کنند که بیماران آنان، مصرف نوشابه ها، کوکی ها و دونات های سرشار از شکر و دیگر تنقلاتی که امکان دارد به دندان های آنان آسیب برساند را محدود کنند.

هیپوگلیسمی

لوزالمعده شما با ساخت انسولین، که گلوکز را برای ساخت انرژی به سلول های شما و هر میزان مازاد را برای ذخیره سازی به کبد شما انتقال می دهد، سطوح قند خون را کنترل می کند. خوردن قند تصفیه شده اضافی موجب می گردد لوزالمعده، انسولین بیشتر از مقدار ساخت کند که منتهی می گردد قند بیشتر از مقدار از خون برداشته جدا گردد. به نقل از دکتر گوردون تسلر، نویسنده کتاب The Genesis Diet، این حالت کم قند، هیپوگلیسمی یا the sugar blues نامیده می گردد که در پایان کبد، لوزالمعده و غدد آدرنال شما را از پای در می آورد چون آنان سعی می کنند سطوح قند خون شما را در وضعیت تعادل نگه دارند.

دیابت

دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین، به دست لوزالمعده ای که انسولین کافی ساخت نمی کند، ابداع می گردد. دکتر دیوید روبن، نویسنده « تمام چیزهایی که مکرر می خواستید درباره تغذیه بدانید » می گوید: این نوع دیابت، به طور جلو به مصرف بیشتر از مقدار قند تصفیه شده مربوط می گردد.

کم شدن ویتامین و مواد معدنی

قندهای تصفیه شده از ویتامین های B، کلسیم و منیزیم ذخیره شده در بدن شما برای هضم خویش استفاده می کنند. قندهای طبیعی که در مواد غذایی همچون غلات سبوس دار، سبزیجات و میوه ها وجود دارند، پر مواد مغذی مورد احتیاج برای هضم خویش هستند. تسلر می گوید: مصرف منظم غذاهای سرشار از قند تصفیه شده، ذخایر ویتامین های سری B، کلسیم و منیزیم بدن شما را به ته می رساند. زمانی که بدن شما دچار کمبود ویتامین های B گردد، سامانه عصبی شما صدمه می بیند و شما امکان دارد حس خستگی، افسردگی، اضطراب و کمبود انرژی نمایید. کمبود کلسیم و منیزیم امکان دارد در آرتروز و پوکی استخوان نقش داشته باشد.

توصیه‌ها

قندهای طبیعی در مواد غذایی همچون میوه ها، سبزیجات، غلات همه ی و نشاسته ها وجود دارند. انرژی مورد احتیاج بدنتان را به جای غذاهای فراوری شده که سرشار از قندهای تصفیه شده می باشند، از این نوع مواد غذایی توسط آورید. AHA پیشنهاد می کند که قندهای تصفیه شده در رژیم غذایی تان را با استفاده کمتر از شکر به موضوع شیرین کننده، کم شدن مقدار شکر در نان ها و شیرینی های خانگی و گزینش آبمیوه های سراسر طبیعی و نوشیدنی های بدون شکر کم شدن دهید. پیش از انجام هرگونه تغییرات رژیمی با پزشکتان راهنمایی نمایید.