خواص فلفل سیاه برای لاغری و سلامت بدن + عوارض

فهرست مطالب

خواص فلفل سیاه برای لاغری و سلامت بدن + عوارض

خواص فلفل سیاه برای سرماخوردگی

خواص فلفل سیاه زیاد اکثر از یک طعم دهنده ی عالی برای غذا می باشد. فلفل سیاه دارای آنتی اکسیدان های استوار می باشد که موجب بالا رفتن سامانه ایمنی بدن می گردد.

ایضاً این ادویه موجب بالا رفتن متابولیسم بدن می گردد. این عملکرد به کم شدن وزن هم یاری می کند و از طرفی انرژی بدن را بالا می برد.

هزاران سال می باشد که فلفل سیاه جزء اساسی در همه دنیا بوده می باشد. اکثراً از آن به منزله پادشاه ادویه یاد می گردد و از میوه خشک و نارس گیاه بومی هندی توسط می آید.

۱۱ خاصیت بی مانند فلفل سیاه برای سلامت

خاصیت فلفل سیاه برای بدن

۱٫ بالا بردن سامانه ایمنی بدن

خواص فلفل سیاه موجب بالا رفتن سامانه ایمنی بدن می گردد. چرا که این ادویه تند مزه دارای آنتی اکسیدان های استوار و متنوعی می باشد.

مساله: آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که با آسیب سلولی ناشی از مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

مساله: رادیکال های آزاد در دستاورد رژیم غذایی بد ، قرار گرفتن در معرض نور خورشید ، سیگار کشیدن ، آلاینده ها و مورد ها غیر از این ابداع می شوند.

مطالعات اضافه روی فلفل سیاه نشان داده می باشد آنتی اکسیدان های داخل این ادویه به اندازه ای استوار می باشد که می تواند جلوی ۹۳ درصد از آسیب های رادیکال آزاد را بگیرد.

۲٫ جلوگیری از سرطان

وارسی ها روی خواص فلفل سیاه نشان داده می باشد می تواند از سرطان جلوگیری کند. این ادویه تند دارای آنتی اکسیدانی به نام  پیپرین می باشد. این آنتی اکسیدان خاصیت ضد سرطانی بالایی دارد.

در تحقیقات و وارسی های جامع روی ادویه جات و درمان سرطان به این دستاورد رسیدند پیپرین افزایش سلول های سرطانی را در سرطان سینه، پروستات و روده مشهور سرکوب می کند.

جذاب می باشد بدانید دانشمندان اطلاق اند پیپرین به وجود آمده در فلفل سیاه به منزله یک عامل درمانی در درمان استئوسارکوم (نوعی سرطان استخوان) نوید قسمت بوده می باشد. ولی در این عرصه احتیاج به تحقیقات زیادتری می باشد.

۳٫ خواص فلفل سیاه برای التهابات

از خواص فلفل سیاه توانایی دارید برای کم شدن التهابات داخلی هم یاری بگیرید. اگر چه می بایست به این مساله اشاره کنیم گذشته از افزوده کردن آن به رژیم غذایی خویش می بایست با پزشکتان راهنمایی نمایید. چرا که امکان دارد تداخل دارویی ابداع کند.

تحقیقات نشان داده مصرف فلفل سیاه به کم شدن التهابات داخلی هم یاری ویژه ای نموده می باشد. فلفل سیاه دارای آنتی اکسیدان استوار به اسم پیپرین می باشد. این آنتی اکسیدان همچون خیلی از آنتی اکسیدان های غیر از این خاصیت ضد التهابی دارد.

ایضاً فلفل سیاه علاوه بر پیپرین پر دیگر ترکیبات ضد التهابی از عبارت اسانس های لیمونن و بتا کاریوفیلن می باشد که می تواند از بدن شما در مساوی التهاب، آسیب سلولی و بیماری محافظت کند.

مساله: در صورتی که اثرات آنتی اکسیدانی فلفل سیاه امیدوار کننده می باشد. تحقیقات در اکنون حاضر محدود به مطالعات آزمایشگاهی و حیوانات می باشد.

۴٫ فلفل سیاه و خواص آنتی باکتریایی

خواص فلفل سیاه در بر دارنده ضد باکتریایی بودن ترکیبات آن می گردد. جذاب می باشد بدانید در کمتر مطلبی به این خاصیت زیاد شاخص فلفل سیاه اشاره شده می باشد.

در مطالعات زیاد مربوط به خواص ضد باکتریایی فلفل سیاه در مساوی باکتری هایی همچون استافیلوکوکوس اورئوس محققان به این دستاورد رسیدند که این ادویه می تواند یک ماده استوار برای درمان بیماری های عفونی و کارکنان بیماری زا باشد.

در این مطالعات به یک دستاورد جذاب رسیدند. پیپرین و پیپرلونگومین که از ترکیبات فلفل سیاه می باشند در مبارزه با کارکنان بیماری زا مقاوم در مساوی دارو، توانسته اند زیاد استوار تصادف کنند.

مساله:  با این اکنون محققان پیشنهاد کردند که تحقیقات زیادتری در این عرصه واجب می باشد.

۵٫ تکثیر کلسترول درست با فلفل سیاه

با هم یاری خواص فلفل سیاه در رژیم غذایی خویش توانایی دارید کلسترول درست بدنتان را تکثیر دهید. فلفل سیاه دارای ترکیباتی می باشد که پس از مدتی موجب تکثیر  لیپوپروتئین در بدن می گردد.

تحقیقات نشان داده می باشد تکثیر کلسترول درست در بدن موجب می گردد کلسترول نامناسب به مرور کم شدن پیدا کند. ایضاً وجود آنتی اکسیدان های استوار در فلفل سیاه خویش یک مبارز برای از بین بردن کلسترول نامناسب به حساب می آید.

۶٫ هم یاری به کنترل قند خون

مطالعات استوار روی خواص فلفل سیاه نشان داده می باشد اشخاص دارای دیابتی که در رژیم غذایی خویش فلفل سیاه را جای داده اند پس از مدتی مقاومت انسولین کم شدن چشمگیری پیدا نموده می باشد. این بدان معناست که هورمون انسولین خوب تر می تواند جذب گلوکز را تنظیم کند.

ولی به دلیل داشته بمانید در صورتی که داروی تنظیم قند خون مصرف می نمایید گذشته از افزوده کردن کردن فلفل سیاه به رژیم غذایی خویش با دکتر خویش راهنمایی نمایید.

۷٫ تکثیر دهنده جذب مواد مغذی

از خواص فلفل سیاه آن می باشد که می تواند جذب مواد مغذی را زیاد تکثیر دهد. برای نمونه تحقیقات نشان داده می باشد با مصرف فلفل سیاه جذب کورکومین به وجود آمده در زردچوبه تکثیر زیادتری پیدا می کند. این ماده یک ترکیب ضد التهابی زیاد استوار می باشد.

۸٫ هم یاری به بینایی

تحقیقات روی خواص فلفل سیاه نشان داده می باشد دارای ترکیباتی می باشد که می تواند جذب بتاکاروتن را بهبود بخشد. بتاکاروتن ترکیبی می باشد که در سبزیجات و میوه ها زیاد یافت می گردد و در بدن به ویتامین A جایگزین می گردد.

وقتی که جذب این ماده در بدن اکثر گردد محافظت از سلول و عصب بینایی هم اکثر می گردد. در دستاورد کسانی که همقدم با سبزیجات کمی فلفل می خورند ریسک بیماری های چشمی در آنان زیاد کمتر می گردد.

۹٫ سلامت روده با فلفل سیاه

سلامت روده با فلفل سیاه

تحقیقات نشان داده می باشد از خواص فلفل سیاه توانایی دارید برای بهبود عملکرد روده های خویش بهره ببرید. چرا که فلفل سیاه موجب جذب پروبیوتیک در روده می شوند. پروبیوتیک ماده ای می باشد که باعث  تنظیم میکروبیوتای روده و تکثیر سلامت دستگاه گوارش می گردد.

در دستاورد وقتی که دچار اسهال شده اید کافیست به ماست خویش کمی فلفل سیاه افزوده نمایید. این عمل موجب می گردد تا پروبیوتیک های داخل ماست جذب اکثر و تند تری داشته باشد. در دستاورد اسهال زودتر درمان می گردد.

۱۰٫ تقویت عملکرد مغز

مطالعات گوناگونی روی خواص فلفل سیاه نشان داده مصرف این ادویه می تواند عملکرد مغز را بهبود ببخشد. فلفل سیاه دارای آنتی اکسیدان های زیاد استوار و گوناگون می باشد. ایضاً خاصیت آنتی اکسیدانی غیر از این مواد خوراکی ا هم تعدادی مساوی می کند.

در دستاورد این آنتی اکسیدان ها از سلول های مغزی در مساوی آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت ویژه ای می کنند. وقتی که سلول ها سالم بمانند مغز خوب تر می تواند عمل خویش را فرجام دهد.

در تداوم ی همین تحقیقات و مطالعات به این دستاورد رسیده اند هر اندازه حد پیپرین در بدن آدمیزاد اکثر باشد احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر زیاد کم شدن پیدا می کند.

۱۱٫ هم یاری به هضم غذا

با خواص فلفل سیاه توانایی دارید به هضم غذای خویش هم یاری نمایید. فلفل سیاه دارای ترکیباتی می باشد که موجب تحریک ترشح اسید معده می گردد. در دستاورد غذا آسان تر هضم می گردد. تاثیرات موافق این ادویه سیاه و تند  بر عملکرد معده می تواند برای کسانی که گوارش ضعیفی دارند و اسهال دارند سودمند باشد.

مساله: مصرف فلفل سیاه موجب آزاد شدن آنزیم ها در لوزالمعده و روده شما می گردد که به هضم چربی و کربوهیدرات ها هم یاری می کند.

خواص فلفل سیاه برای لاغری

خواص فلفل سیاه برای لاغری

از خواص فلفل سیاه توانایی دارید برای لاغری هم یاری بگیرید. این ادویه تند و خوش طعم موجب  بالا رفتن سوخت و ساز در بدن می گردد. به گونه ای که در صورتی که رژیم غذایی لاغری استانداری را پیوست نمایید و به آن فلفل سیاه افزوده نمایید سرعت لاغری شما تعدادی مساوی خواهد شد.

ولی به دلیل داشته بمانید این خوراکی را بدون راهنمایی با پزشک تغذیه به رژیم غذایی خویش افزوده نکنید.

خواص فلفل سیاه برای رحم

خواص فلفل سیاه برای رحم

تحقیقات و مطالعات خیلی روی خواص فلفل سیاه فرجام شده می باشد. در این تحقیقات به این دستاورد رسیده اند خانم هایی که عادت به مصرف فلفل سیاه دارند دوران پریود آنان زیاد ساده تر می گردد.

چرا که این خوراکی تند دارای ترکیبات فوق العاده ای می باشد که باعث کم شدن انقباضات رحمی می گردد. به پیوست آن درد دوران پریود زیاد کم شدن پیدا می کند.

خطرات احتمالی و عوارض جانبی فلفل سیاه

خواص فلفل سیاه برای بدن و سلامتی زیاد عالی می باشد. ولی همچون هر خوراکی غیر از این می تواند عوارضی هم داشته باشد. خطرات احتمالی در بر دارنده مورد ها زیر می باشد:

  • خوردن میزان اضافه فلفل سیاه یا مصرف مکمل های با دوز بالا می تواند منتهی به عوارض جانبی نامطلوبی همچون حس سوزش در گلو یا معده گردد.
  • اختلال در جذب داروهایی همچون آنتی هیستامین

قیمت غذایی و کالری فلفل سیاه

ارزش غذایی و کالری فلفل سیاه

پس از آشنایی با خواص فلفل سیاه توانایی دارید با هم یاری جدول زیر با قیمت غذایی و کالری این ادویه تند مانوس شوید.

مواد مغذی مقدار
کالری ۵٫۷۷
پروتئین (گرم) ۰٫۲۳۹
کربوهیدرات (گرم) ۱٫۴۷
فیبر (گرم) ۰٫۵۸۲
قندها (گرم) ۰٫۰۱۵
کلسیم (میلی گرم) ۱۰٫۲
آهن (میلی گرم) ۰٫۲۲۳
منیزیم (میلی گرم) ۳٫۹۳
فسفر (میلی گرم) ۳٫۶۳
پتاسیم (میلی گرم) ۳۰٫۶
سدیم (میلی گرم) ۰٫۴۶
روی (میلی گرم) ۰٫۰۲۷
منگنز (میلی گرم) ۰٫۲۹۴
سلنیوم (میکروگرم) ۰٫۱۱۳
فلوراید (میکروگرم) ۰٫۷۸۷
نیاسین (میلی گرم) ۰٫۰۲۶
فولات (میکروگرم) ۰٫۳۹۱
بتائین (میلی گرم) ۰٫۲۰۵
بتا کاروتن (میکروگرم) ۷٫۱۳
لوتئین + زیگزانتین (میکروگرم) ۱۰٫۴
ویتامین E (میلی گرم) ۰٫۰۲۴
ویتامین K (میکروگرم) ۳٫۷۷
ویتامین A (برابر تکاپو mcg رتینول) ۱۲٫۶
خواص فلفل سیاه

در پایان:

فلفل سیاه یک ادویه عالی برای طعم دادن به غذا می باشد. در شکل مصرف متعادل آن سامانه دفاعی بدنتان در مساوی عفونت و ویروس استوار می گردد.

ایضاً ثابت شده می باشد خانم هایی که دوران پریود دشواری دارند در صورتی که متعادل از این ادویه مصرف کنند شاهد کم شدن درد چشمگیری خواهند بود.

منبع:
Healthline
Webmd
medicalnewstoday

منبع : quickfit.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *