بهترین پرهیزانه بهسوی فراخور هیکل و کاهش اندازه باب دوشیزه ها
زنان نیازهای خوراک دادن ای متفاوتی در برابر خوب مردان دارند. ما کوشیدن می کنیم باب این مقاله، اندیشه هایی را بهسوی زنانی که خوب دنبال پرهیزانه خوراک میانهرو بهسوی بهزیستی هستند، عرضه کنیم. به هر روی منظور از “پرهیزانه میانهرو” موشکافانهً چیست؟ پرهیزانه میانهرو سرشته از جورواجور مختلف غذاهایی است که باید بخوریم و در برابر های معین از هر کدام از آنهاست. پرهیزانه میانهرو در بر گیرنده پارهای از آساها میسر است. برای نمونه باید دست کم پنج قول میوه و ها سبزی باب وقت خورده شود، هدر دادن جو خردمند، قندهای گیاهی و غیرصنعتی، گزیدن های در بر گیرنده ماهی، مرغ و دانه اکثر و گزیدن کمترگوشت سرخ و زیت های مضر باب برنامه روزانه خوراک شما باشد. به هر روی این فراوان جدال نیست. اینکه چها مقدار از هر کدام باید خورده شود و موعد اندیشه پری بهسوی هدر دادن هر یک از تاثیر زبرین رستیخوار است. آنگاه آش ما همقدم باشید.
این مقاله بسیاری از نکاتی که باید باب مورد یک پرهیزانه خوراک فراخور هیکل بسیار قشنگ و کاربردی بدانید خوب شما می گوید.
نیازهای خوراک دادن ای محصور خوب نوع، نسل بازداشت، گزارش و ابعاد مشغله ناهمآهنگ است.
منحنی میزان مصرف مرجع(RI)
منحنی میزان مصرف مرجع (RI)، مقادیر روزانه اندرز دادن شده بهسوی یک وجود پخته میانگین را اثر می دهد شمار خوب پرهیزانه خوراک بیعیب و میانهرو بهسوی حافظه و نه کاهش هان ازدیاد اندازه برسد. علیهذا از این منحنی تنها خوب پیش گفتار راهنمای زیاد می تواند بهره کرد.
میزان مصرف مرجع باب این برنامه بهسوی زیت های پری، قندها و نمک باب دست کم مقدار پیمان دارد. باب مورد کربوهیدارت ها و پروتئین ها، مقادیر روزانه ای بود دارد که شما باید خوب آنها برسید. بهسوی مصرف مواد مغذی جفت راک، هیچ مرجع روزانه ای بود ندارد. به هر روی کارشناسان بهداشت مراد می کنند 30 حار باب وقت مصرف کنیم.
مصرف مرجع (RI) بهسوی زنان
مقادیر زیر خوب پیش گفتار میانگین مصرف مرجع روزانه بهسوی زنان مد منظر موجود:
کارمایه – 2000 هزار کالری
پروتئین – 50 حار
کربوهیدرات – 260 حار
سپاس – 90 حار
زیت – 70 حار
پری – 20 حار
نمک – 6 حار
– کربوهیدرات ها
جفت جو/آلیاژ مس و روی وسرب/ماکارونی/سرگشته زمینی
وزن یکه: مشت جعد شده شما
باب هر قول خوراک سرشتی 1 یکه پیمان دهید و مطمئن شوید بیش از ¼ پیشدستی شما را پرتو نمی کند
-پروتئین ها
جفت گوشت/مرغ/ماهی/توفو/دانه
وزن یکه: نگهداری تبانی شما
کوشیدن کنید باب هر قول خوراک یک یکه خوراک داشته باشید.
-پنیر
وزن یکه: 2 بست اصبع انگشت
خوب پیش گفتار میان قول هان بخشی از قول خوراک میل کنید
-آجیل/مغز ها
وزن یکه: 1 تبانی محصور
خوب پیش گفتار میان قول هان بخشی از قول خوراک میل کنید
–پینه /پینه آجیل ها
وزن یکه: نول اصبع انگشت شما
بیش از 2 هان 3 مشقت باب وقت خورده نشود.
– بلال بوداده/لطیف
وزن یکه: 2 تبانی محصور
خوب پیش گفتار میان قول/شام میل کنید
قول های خوراک
–چاشت
مواد سوختی و چنگ تن خود را آش بهره از هدر دادن پروتئین باب آفتابدم پویا کنید و این مواد را از اثنا تاغ مرغ، ژامبون عاری زیت هان فراوردههای شیری گزیدن کنید. ما کالری بیشتری بهسوی گواریدن پروتئین می سوزانیم شمار کربوهیدرات. پس آش چاشت ای پروتئینی ، مواد سوختی و چنگ تن خود را ازدیاد می دهید و چسان پروتئین شما را بهسوی مدت دیرپا تازگی مذاهب نگه می دارد ، مانده وقت کالری کمتری می خورید.
هر کارآمد که می کنید، چاشت را راندن نکنید زیرا شیرینی خونابه شما باب زمان وقت کسرشان خواهد کرد و این بدان معناست که باب زمان وقت غذاهای اشتباهی و پرخوری را تجربت خواهید کرد. خوب اندیشه داشته باشید که چاشت بهره مهمی باب مصرف روزانه شما دارد و ترسیم مهمی باب حافظه اندازه بیعیب شما وفایبهعهد می کند.
–فرمایش العمل های چاشت پروتئینی:
پنکیک پروتئین اسپناج
تاغ مرغ منضوج شده آش کفک آش گوجه فرنگی ریز شده
ماهی سرخ روزیها دودی و تورتیلا ماسکارپونه
کاسه چاشت گلابی و زغال اخته
نیمرو گوجهای توت
نیمرو گوجهای تاغ مرغ و گوجه فرنگی
–میان قول صبحگاهی
هدر دادن وسط طعام چاشت صبحگاهی اکثرا خوب مدیریت روی شیرینی خونابه شما یاری می کند. هر کدام از میان قول ها را آش گزینه های مغذی پرتو کنید. دوپختک های صبحگاهی پرتو سپاس را روزی های نیوا دوسر که آش پینه بادام زمینی هان مغز بادام و موز مخلوط شده اند دگش کنیدو
–میان قول های کارمایه زا:
پینه بادام زمینی
روزی نیوا دوسر همقدم آش مغز گردو/ بادام و موز
جو لوبیا ، برنا و گیاهان دارویی
-ناتوان
ناتوان را سرشته از پروتئین عاری زیت و کربوهیدرات های نشاسته بیت مصرف کنید. غذاهای سرمایه دار از کربوهیدرات کارمایه را برآورده می کنند و عاری آنها خوب گمانه افزوده باب میان بعدازظهر از گرسنگی رنج خواهید پارچه کتانی. بیبرو برگرد از جو سبوس بیت آش راک فراز بهره کنید که خوب شما باب مدیریت هدر دادن غذاهای چاشت شامگاهی یاری خواهد کرد.
–فرمایش خوردنی پروتئین و کربوهیدرات ناتوان:
دست پیچ مرغ سزار
دست پیچ پنیر چربی شیر ای و پلپل
دست پیچ روزی چاودار آش ماهی
مرغ / فراوردههای شیری کیف خوشآیند و همچنین {سالاد} فراوان
روزی آزمونه سبوس بیت آش لوبیای منضوج
ماهی سرخ روزیها و پیازچه
نودل سبوس بیت ها سبزی
ماهی سرخ روزیها دودی وکینوا
{سالاد} کینوا ماهی حاد
استیک و کلم بروکلی
-چاشت شامگاهی(میان قول)
اشتیاق شیرینی و درخواست خوب کارمایه خود باب بعدازظهر را آش میوه خشنوتن کنید. یک مشت میوه یبس همقدم آش آجیل هان مغز های عاری نمک، پروتئین و زیت های بیعیب را میسر می کند شمار شما را شمار شامگاه مذاهب نگه دارد.
شکلات هان جو خود را آش یک مشت سرگشته یبس آش مساوی دانه بادام هان گردو دگش کنید. میوه یبس چهار همسنگ شهددار تردامن از معادل بدیع نزاکت است که اگر بعدازظهر، برنامه یک پایه ورزشی هان کلوب بدنسازی داشته باشید، شدید برتر است. اندام ریخت میوه های یبس آش آجیل خوب پا گرفتن افشاندن قندهای آنها یاری می کند شمار مدت بیشتری کارمایه داشته باشید.
–چاشت شامگاهی/ میان قول های مفید:
خرما و گردو
مخلوط بادام ، کشمش و بلال بوداده
-شامگاه
بهسوی شامگاه، کربوهیدرات ها را راندن نکنید آنها زیت لختی دارند ، سرشار از راک هستند و خوب شما باب صلحجویی شامگاه یاری می کنند. کربوهیدرات ها را آش پارهای از زیت های واجب بیعیب اندام ریخت کنید، زیت هایی که باب ماهی های خوشآیند جفت ماهی ول ، ماهی ساردین و همچنین آجیل ، مغز ها و دهن آنها نمودار می کنید. تن شما می تواند از این زیت های بیعیب خوب همقدم پروتئین بهسوی ترمیم و بازسازی بهره کند، که بهسوی حافظه رستگاری پوست و مو مهم است.
نیمه پیشدستی شامگاه خود را آش جورواجور رنگارنگ ها سبزی هان {سالاد} پرتو کنید.
–فرمایش العمل های شامگاه مغذی:
پیشدستی ها سبزی و ماهی سرخ روزیها
ماهی تنه آش بوزار های حاد
خورشت مرغ مکزیکی آش کینوا و لوبیا
میگو و آلیاژ مس و روی وسرب بنک ای و ها سبزی
گوجه فرنگی و مرغ ریز شده
بلسیک
گوشت گوسپند و کدو خضرا
پنه مکزیکی آش آووکادو
آلیاژ مس و روی وسرب کلم بروکلی
بهسوی کاهش، ازدیاد هان پا گرفتن اندازه؛ آش تلیک دسته رخسار پرهیزانه همگاه من، پرهیزانه خودویژه خود را بدستآوردن نمایید. بهسوی پیشه وری دادهها اکثر دسته رخسار سنجابه تلیک نمایید.