برای کم شدن بوی بدن چه بخوریم؟
چطوری از شر بوی نامناسب دهان و بدن خلاص شویم؟ در تداوم با 7 خوراکی که میتواند بوی نامناسب دهان و بدن را کم شدن دهد مانوس خواهید شد.
آیا می دانستید که بوی بدن هر شخص منحصر به خویش اوست و از مسیر غدد عرق خارج می گردد؟ به نقل از محققان آمریکایی، بوی بدن هر انسانی منحصر به خویش اوست و به طور کلی حالت جسمی و مقدار رعایت بهداشت شخصی، نقش اکثریت ای در نوع بو دارد. اگر چه بوی زیر بغل با دقت به غذاهای خاصی که می خوریم، تحول می کند.
در تداوم مقاله به کانال های طبیعی برای مقابله با بوی بدن اشاره می کنیم:
-
مصرف آب
یکی از مناسب ترین کانال های بر طرف بوی بدن، مصرف فراوان آب سالم و خنک هست. متخصصان سلامت، مصرف آب فراوان را برای دفع سموم نامناسب بوی بدن از درون کبد، کولون و کلیه، توصیه می کنند. افزودن کمی آب لیمو به یک لیوان آب و مصرف آن نخست صبح برای سم زدایی از دستگاه گوارش سودمند هست.
-
پروبیوتیک
ماست و کفیر منابع پروبیوتیک هست؛ از طرفی مواد غذایی تخمیر شده همچون سرکه سیب، مانع از تلاش باکتری های مضر می گردد.
-
کلروفیل
کلروفیل را خنثی کننده طبیعی بوی نامناسب بدن می دانند. سبزی هایی همچون گشنیز، جعفری، برگ های سبز سایر و چای سبز خاصیت سم زدایی دارد. پس مصرف مواد غذایی غنی از کلروفیل، درمان طبیعی برای بر طرف بوی بدن و دهان هست.
-
سیر
در صورتی که چه سیر بوی استوار دارد ولی از بدن در مساوی ویروس های بیشتر و بیماری های باکتریایی که موجب بوی نامطبوع می گردد، محافظت می کند.
مصرف سیر خطر بروز بعضی از سرطان های نظام گوارشی را کم شدن می دهد. آلیسین نوعی فیتو کمیکال هست که دارای خاصیت استوار آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی هست.
-
از خوردن قند تصفیه شده بپرهیزید
متخصصان، بوی نامناسب بدن (بوی دهان و عرق) را با مقدار پایین باکتری های سودمند رابطه می دهند. نتایج سال ها پژوهش نشان می دهد کسانی که برنامه غذایی سرشار از قند تصفیه شده دارند و به طور همیشه از آنتی بیوتیک استفاده می کنند، از بوی نامطبوع بدن رنج می برند.
مصرف آنتی بیوتیک و قند تصفیه شده موجب کم شدن باکتری های سالم روده می گردد و قارچ ها عرصه رشد پیدا می کند. قارچ های Candida موجب بر نیز خوردن تعادل باکتریایی می گردد و در حاصل بوی نامناسب بدن ابداع می گردد.
-
روی
از روی به منزله ی ماده اساسی در تهیه وسایل بهداشتی از حرف خمیر دندان و دئودورانت استفاده می گردد. این ماده نقش اساسی در روند سم زدایی و تنظیم آن دارد. روی، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد از این رو از سلول های بدن در معادل آسیب رادیکال آزاد محافظت می کند. مصرف مکمل روی می تواند مقدار ذخیره آن را در بدن بالا ببرد. خوردن غذاهای غنی از روی همچون مغز میوه، تخمه کدو و غذای دریایی موجب خوشبو شدن بدن می گردد.
-
منگنز
این ماده طبیعی که عموماًً در برنامه غذایی چندان به آن ضرورت داده نمی گردد، نقش مهمی در عملکرد گوناگون بدن از حرف حفظ حافظه، کنترل و بر طرف بوی نامطبوع بدن دارد. مواد غذایی سرشار از منگنز در بر دارنده برگ های سبز پررنگ، ماهی، لوبیا، آواکادو، موز، مغز میوه، غلات سبوس دار و شکلات تلخ هست.
در سال ۱۹۲۸ یک پروفسور جراح فرانسوی دریافت که بوی نامطبوع بدن (عرق یا دهان) با مصرف مکمل های این ماده از بین می رود. این ماده همچون یک دئودورانت طبیعی عمل می کند و فلورطبیعی روده را ازدیاد می دهد در حاصل بوی نامناسب دهان و بدن از بین می رود.