برای شیرینی پنجره ای از چه آردی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای شیرینی پنجره ای از چه آردی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

برای شیرینی پنجره ای از چه آردی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای شیرینی پنجره ای از چه آردی استفاده کنیم؟

شیرینی پنجره ای یا نان پنجره ای، از محبوب ترین و قدیمی ترین شیرینی ها بین ایرانیان است. نان پنجره

ای از شیرینی هایی است که روی گاز تهیه می شود. یکی از مهم ترین مواد برای تهیه یک نان پنجره ای ترد و

خوشمزه، آرد است. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که بهترین آرد برای شیرینی پنجره ای چه

نوع آردی است؟ جالب است بدانید چیزی حدود 23 نوع آرد در دنیا وجود دارد. هر کدام از این آردها خواص،

ویژگی ها و کاربرد های متفاوتی دارند

اما کدام یک از این آردها بهترین آرد برای شیرینی پنجره ای است؟ بهترین آرد برای شیرینی پنجره ای،

آرد شیرینی پزی است که با نام آرد قنادی، آرد کیک یا آرد سفید هم شناخته می شود. آرد قنادی از آرد گندم

به دست می آید که فوق العاده نرم است و سبوس موجود در آن به طور کامل گرفته شده است.

معرفی بهترین آرد برای شیرینی پنجره ای

آرد قنادی در مقایسه با دیگر انواع آرد، مقدار گلوتن کمتر و مقدار نشاسته بیشتری دارد. هرچه گلوتن موجود در

آرد کمتر باشد، شیرینی پنجره ای که با آن تهیه می شود، بافت نرم تر و تردتری خواهد داشت. دلیل بیش از

حد سفید بودن آرد قنادی این است که مقدار زیادی از پروتئین موجود در آن، هنگام تهیه آرد جدا شده است.

از آنجا که این آرد کمترین مقدار پروتئین را در بین انواع مختلف آرد دارد، گزینه مناسبی برای تهیه انواع

شیرینی از جمله نان پنجره ای محسوب می شود. حدود 8 درصد از این آرد را پروتئین تشکیل داده است.

در واقع هر چقدر مقدار پروتئین موجود در آرد کمتر باشد، نان پنجره ای که با استفاده از آن پخته می شود،

لطیف تر و تردتر خواهد بود.

از سوی دیگر زیاد بودن مقدار پروتئین در آرد، شیرینی پنجره ای شما را سفت و خشک می کند. در صورتی که

آرد قنادی در دسترس شما نبود، می توانید از آرد چند منظوره استفاده کنید. اما پیشنهاد می کنیم هرگز از آرد

نان برای تهیه نان پنجره ای استفاده نکنید. چون این آرد باعث سفت شدن بافت شیرینی پنجره ای خواهد

شد.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *