برای شیرینی مربایی از چه مربایی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای شیرینی مربایی از چه مربایی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

برای شیرینی مربایی از چه مربایی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای شیرینی مربایی از چه مربایی استفاده کنیم؟

بسیاری از مشهدی ها شیرینی مربایی را مخصوص شهر خود می دانند، اما امروزه این شیرینی در بسیاری از نقاط کشور جایگاه خود را پیدا کرده است. یکی از نکات مهم در تهیه و پخت این شیرینی همانطور که از اسم آن مشخص است، استفاده از مربا می باشد. به نظر شما بهتر است برای شیرینی مربایی از چه مربایی استفاده کنیم؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال همراه ما باشید.

این روزها آشپزها و کدبانوهای تمام تلاش خود را می کنند تا شیرینی عید آنها نهایت کیفیت و خوشمزگی را داشته باشد. شیرینی مربایی یکی از شیرینی های پرطرفدار عید به شمار می رود. یکی از موادی که می تواند تاثیر زیادی در مزه این شیرینی داشته باشد، نوع مربای استفاده شده در این شیرینی است.

واقعیت این است که بسته به سلیقه، تقریبا از هر مربایی می توان برای تهیه شیرینی مربایی استفاده کرد، اما بهتر است از انواع مرباهای شیرین تر در این شیرینی استفاده شود. استفاده از مرباهای ترش تر مثل آلبالو باعث اختلاط مزه و ایجاد دوگانگی در مزه شیرینی می شود. البته بسیاری هستند که مزه های ترش را در شیرینی مربایی به مزه های شیرین ترجیح می دهند و نمی شود بر آنها ایرادی هم گرفت. گفتیم در این گونه موارد سلیقه حرف اول را می زند و طبیعی است که افراد مختلف سلیقه های مختلفی هم دارند.

با وجود این نکته اصلی این است که هر مربایی که برای این شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد باید به صورت له شده باشد. قطعات بزرگ مربا برای این نوع شیرینی خیلی مناسب نیستند و ظاهر شیرینی رابه هم می زنند. شاید به همین دلیل هویج و تمشک بیشترین کاربرد را در تهیه شیرینی مربایی دارند. چرا که هم جزء میوه های شیرین به حساب می آیند و هم به راحتی له و خرد می شوند. همچنین می توانید از میوه سالمی که مربای آن را در شیرینی به کار برده اید برای تزئین استفاده نمایید. فقط یادتان باشد در صورتی که در تهیه این شیرینی، از میوه های هسته دار استفاده می کنید، حتما قبل از استفاده، هسته میوه را بردارید.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *