نکات استفاده از کاندوم

نکات استفاده از کاندوم

نکات مهم در مورد استفاده از کاندوم از استفاده همزمان مواد چرب کننده، روغن، مواد ضد عفونی کننده پزشکی (لوسیون) و مواد دیگر مانند وازلین برای چرب تر کردن کاندوم خودداری کنید. این مواد می توانند کاندوم را سوراخ و یا پاره کنند. تنها از ژل ها یا کرم های مخصوص (که محلول در آب […]

مشاهده مطلب
از کجا بفهمم شیرینی نخودچی پخته شده ؟ (2 نکته ساده)

از کجا بفهمم شیرینی نخودچی پخته شده ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

از کجا بفهمم شیرینی نخودچی پخته شده ؟ (2 نکته ساده)

از کجا بفهمم شیرینی نخودچی پخته شده و آماده خوردنه؟

شیرینی نخودچی پخت آسان و ساده ای دارد و به خاطر بافت نرمش پرطرفدار است. بیشتر کسانی که شیرینی نخودچی می پزند، در مورد زمان پخت شیرینی چندان تجربه ندارد. همین موضوع باعث شده گاهی اوقات شیرینی را بیش از حد خشک کنند یا شل و وارفته از فر بیرون بکشند. از کجا بفهمم شیرینی نخودچی پخته شده؟با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

پخته شدن شیرینی نخودچی نشانه هایی دارد که به کمک آن ها می توان زمان دقیق پخت شیرینی نخودچی را به خوبی تشخیص داد.

شیرینی نخودچی وقتی که می پزد، بوی دلنشینی دارد. یکی از نشانه هایی که به کمک آن ها می توانیم بفهمیم شیرینی نخودچی پخته شده، توجه به بوی آن است. با پخش شدن عطر شیرینی نخودچی یعنی وقت بیرون کشیدن شیرینی ها از فر فرا رسیده است. شیرینی ها آماده شده اند و می توانید آن ها را نوش جان کنید.

نشان های دیگر برای پخت شیرینی نخودچی چیست؟

پخته شدن شیرینی نخودچی نشانه های دیگری هم دارد. ته شیرینی طلایی شده خبر از پخت شیرینی نخودچی می دهد، البته باید توجه داشته باشید که ته شیرینی باید کمی طلایی شود. طلایی شدن بیش از اندازه شیرینی نخودچی آن را خشک می کند. شیرینی هایی که بیش از اندازه طلایی می شوند، بیشتر در معرض سوختن قرار دارند. در واقع تغییر رنگ شیرینی های نخودچی، مهم ترین علامت پخته شدن شیرینی نخودچی می باشد. اگر شیرینی نخودچی را به موقع بردارید، می توانید طعم و مزه یک شیرینی خوشمزه را بدون خامی، سوختگی یا خشک شدن تجربه کنید. فوت و فن هایی که برای پخت، ترکیب مواد و… شیرینی نخودچی استفاده می شود، اهمیت زیادی دارد. این فوت و فن های کاربردی به بافت نرم و خوشمزه شیرینی نخودچی کمک زیادی می کنند.

بعد از پخته شدن شیرینی نخودچی، بگذارید شیرینی کمی خنک شود. بعد از اینکه حرارت شیرینی ها کمی گرفته شد، حالا می توانید آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. تمام این موارد شیرینی نخودچی شما را خوشمزه تر و بهتر می کنند.

 


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *