نکاتی موقع آشپزی که موجب چاقی می شوند
نکاتی موقع آشپزی که موجب چاقی می شوند
تهیه غذاها در خانه و استفاده از غذاهای خانگی، انتخابی هوشمندانه برای کم شدن اندازه دور کمر شمرده می گردد به شرط آنکه از بروز اشتباهاتی در زمان آشپزی ممانعت به عمل آوریم.
آشپزی با روغن زیتون و استفاده از این روغن در پخت غذاها تنها تا وقتی سودمند می باشد و ضرری برای بدن ندارد که در مصرف آن مصرف کم گردد و بیشتر از مقدار استفاده نشود.
مواردی کلیدی موقع آشپزی
در نظر بگیرید که در صورتی که سعی نمایید از غذای خانگی بهره ببرید مسلماًً شکر، چربی و کربوهیدرات کمتری به بدن شما می رسد.
از اینکه دستورات تهیه غذاها را برای پیش بردن آنان به جهت غذاهای سالم تر، تبدیل دهید، هراس نداشته شوید.
سعی نمایید از مزه ها بدون چربی کیف ببرید.
وقتی که مکالمه از تغذیه سالم به بین می آید، بر کسی مخفی نیست که غذای خانگی خوب تر از غذا خوردن در رستوران یا سفارش غذاهای رستورانی می باشد. در اصل، نتایج مطالعه ای منتشر شده در روزنامه تغذیه سالم عمومی نشان می دهد که آشپزی در خانه به اشخاص یاری می کند که در مقایسه با وقتی که از غذاهای رستورانی استفاده می کنند چربی، کربوهیدرات، و شکر کمتری مصرف کنند.
اگر چه این بدان مفهوم نیست که در تهیه غذاهای خانگی هم هرقدر مایلید پنیر چرب مصرف نمایید و هر روز غذای چرب بخورید. به این معنا که غذاهای خانگی هم به اندازه غذاهای رستورانی شاید ناسالم باشند:در صورتی که از مواد نخستین ناسالم بهره ببرید یا راهکار های آشپزی خطا به موضوع ببرید یا بیشتر بخورید. در این مطلب چهار نادرست متداول در این عرصه را وارسی می کنیم تا جلوی افزوده وزن را بگیریم و به اهدافتان به جهت سالم زیستن دست یابید.
پیشگیری ازچاقی با آشپزی واقعی
4 نادرست در آشپزی که چاقتان می کند
نادرست در آشپزی 1:استفاده از روغن بیشتر
خیلی از اشخاص هشیار این مساله نیستند که با هر آنچه به بدنشان وارد می کنند تعدادی کالری مصرف نموده اند چون که همیشه نگاهشان به مقدار و اندازه وعده غذایی شان می باشد. این مساله به خصوصً در هنگام آشپزی صدق می کند. ریختن روغن بیشتر و بیشتر از اندازه در غذا موضوع آسان ای می باشد؛ لیکن مورد از آنجا شروع می گردد که در نظر بگیریم هر قاشق روغن زیتون صد و بیست کالری انرژی دارد که سریعاً شاید به افزوده وزن منتهی گردد.
راهکار:در صورتی که بازهم مایلید که از روغن های سالمی شبیه زیتون در آشپزی تان بهره ببرید، پژوهشگران به خوردن تنها دو قاشق چای خوری روغن زیتون در اکثر وعده های غذایی توصیه می کنند که مقابل هشتاد کالری انرژی در بر خواهد داشت. خوب تر می باشد از قاشق های اندازه گیری بهره ببرید تا این یقین نتیجه گردد که بیشتر از اندازه روغن نمی ریزید.
نادرست در آشپزی 2:دریافت طرز تهیه غذاها جلو از برنامه های تلویزیونی!
دستورات تهیه غذاهایی که در برنامه های تلویزیونی آموزش داده می گردد شاید خوشمزه به نظر برسد و به اصطلاحً آب دهان بشر را طریق بیندازد لیکن این احتمال نیز وجود دارد که غذاهایی خیلی پرکالری باشند و موجب افزوده وزن شوند. در پژوهشی که در سال 2015 اعمال شد و نتایج آن در روزنامه اشتها منتشر شد، نشان داد زنانی که برنامه های تلویزیونی آموزش آشپزی را ادامه ی می کنند BMI ی زیادتری در مقایسه با کسانی دارند که دستورات طرز تهیه را از منابع چاپی و بقیه منابع در اینترنت دریافت می کنند.
راهکار:از اینکه دستورات تهیه غذاها را تبدیل دهید هراس نداشته شوید. به عنوان مثالً در صورتی که در طرز تهیه از پاستای معمولی استفاده می کند، گندم همه ی را تبدیل پاستای معمولی نمایید که فیبر زیادتری به بدنتان برسانید یا در صورتی که حس کردید که می توان مقدار شکر آن را به نصف کم شدن داد یا ضمناً آن را حذف نمایید، این موضوع را اعمال دهید. ایضاً توصیه می گردد که دستورات طرز تهیه را از منابعی بردارید که نویسندگان آنان، آشپزهایی باشند که به پخت غذاهای سالم مشهور می باشند.
نادرست در آشپزی 3:پرهیز از مصرف ادویه ها و فلفل ها
شما مقدار بسیاری ادویه های اعلا دارید که عموماًً فراموش می نمایید که آنان را در وعده های غذایی مصرف نمایید سپس اکثر آنان تنها به منزله تزیین در قفسه های کابینت برقرار می شبیه لیکن عنوان این می باشد که این نوع مواد غذایی شبیه پاپریکای دودی، ادویه ایتالیایی، و پودر کاری می توانند به اندازه مگاوات مزه را با مقدار خیلی اندکی کالری یا ضمناً بدون کالری، تبدیل دهند. علاوه بر این می بایست در نظر داشت که ادویه ها پر آنتی اکسیدان ها می باشند که به شما در جلوگیری از بیماری ها یاری می کنند.
راهکار:آغاز به تجربه این ادویه ها و مزه دهنده ها و ترشی جات در آشپزی تان نمایید. به عنوان مثالً از ادویه پلو بهره ببرید یا در غذاها از ادویه های خاصتان بهره ببرید.
نادرست در آشپزی 4:ناخنک زدن به غذا در موقع آشپزی
عموماًً ً زمانی رسماً کنار سفره می نشینیم کالری ها را محاسبه می نمایید لیکن کالری هایی که در موقع پخت غذا به بدن وارد می نمایید چه می گردد؟ هیچ وقت آنان را محاسبه نمی نمایید. خوردن مقدار اندکی غذا در مقدار یک لقمه کوچک نیز در موقع آشپزی شاید به وزن شما بیفزاید.
راهکار:در صورتی که شما هم از آن سری کسانی هستید که در موقع آشپزی ناخنک می زنید یا از این سری اشخاص نیستید توصیه می گردد که سبزیجاتی شبیه فلفل دلمه ای یا خیار را خرد نمایید و دم دستتان قرار دهید تا موردی سالم در موقع آشپزی در دسترس داشته شوید که کالری اندک یا در مقدار صفر دارد.
سلامت نیوز :4 نادرست در آشپزی که چاقتان می کند
چاقی به خاطر اشتباهات در آشپزی
53