طرز تهیه چای انار
انار یکی از سوپر میوههای پاییزی می باشد که به غیر از طعم بی نظیرش خواص فراوانی در بر دارد.انار میوهای خونساز، مقوی قلب، دفعکننده چربی، بر طرفکننده سموم اکثراً عفونتهای داخلی و دافع حرارت می باشد. رب انار، برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و در بر طرف میگرن زیاد سودمند می باشد.
در این مقاله هدف آشناسازی چای انار را داریم. چای انار علاوه بر خاصیتهای ذکر شده زیاد خون ساز می باشد و میزان چربی خون و قند خون را کم شدن میدهد. چای انار دستور تهیههای متفاوتی دارد ولی در این مقاله سعی شده می باشد طرز تهیه یک چای انار گوناگون و پرخاصیت ارائه شود.
مواد واجب :
دانه انار | یک انار همه ی |
هسته سیب | ۳ الی ۵ عدد |
چای سیاه خشک | ۱ قاشق مرباخوری سَرپر |
چوب دارچین | ۲ تکه متوسط |
دستور تهیه :
دانه انار، چای سیاه خشک، هسته سیب (دانههای آن را جدا نمایید) و چوب دارچین را داخل قوری مطلوب بریزید و روی آن آب جوش بریزید تا قوری پر گردد. قوری را بگذارید روی حرارات کم تا نیکو دم بکشید. چای انار بدون استفاده از چای سیاه ۲۰ دقیقه وقت برای دم کشیدن واجب دارد، ولی با افزوده کردن چای سیاه خوب تر می باشد بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد. ایضاً میتوانید بنا به ذائقه خویش از آب لیمو ترش جدید، میخک یا گلپر برای تهیه این چای بهره ببرید. بعد از حاضر شدن چای انار میتوانید آن را با نبات شیرین نموده و میل کنید.
نگاره از صفحه اینستاگرام saramaaniii
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- چای ماسالا، تاریخچه و دستور تهیه
- طرز تهیه پاناکوتا انار
- طرز تهیه کوفته انار و گردو
به این مقاله امتیاز دهید: