طرز تهیه فلافل خانگی
طرز تهیه فلافل
مواد مورد نیاز :
نخود ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری نصف استکان
سیر ۳ حبه
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد (درصورت علاقه ی)
نمک به مقدار مورد نیاز
دستور پخت :
برای تهیه فلافل نخود را می بایست از شب پیش خیس کرد و تعدادی بار آب آن را تغییر نمایید. خیس خوردن نخود کمی طول میکشد، اما در صورتی که به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک افزوده نمایید وقت خیس خوردن نخود نصف میگردد و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب میکند. برای تمام حبوبات میگردد از این راهکار استفاده کرد. این کانال حل برای مواقعی می باشد که عجله دارید.
آسانترین کانال برای طرز تهیه فلافل این می باشد که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به کنار پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزید. (اگر چه خوب تر می باشد از تفاله پیاز بهره ببرید)
اما در صورتی که میکسر در دسترستان نبود میتوانید نخود را چرخ نمایید و به کنار سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس نیز مورد نیاز نیست بسیاری مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را افزوده می نمایید. تخم مرغ را هم به مواد افزوده نمایید و مواد را درست ورز دهید. بعد نیز به صورت توپ در آورید و در روغن سرخ نمایید . نوش جان

موارد با اهمیت در تهیه فلافل :
۱. برای طرز تهیه فلافل نخود به دلیل آن که نفاخی نخود گرفته گردد، خوب تر می باشد که آن را تعدادی روز پیش خیس نمایید و هر بار آب آن را دور بریزید. ضمناً می توانید آن را تعدادی بار بجوشانید و آبش را خالی نمایید و ضمناً نخودها را چرخ نمایید. به این ترتیب کمتر موجب نفخ می شوند.
۲. ادویه هایی که در مواد مورد نیاز فلافل اطلاق شد، ادویه های اساسی برای طرز تهیه فلافل می باشند و پیشنهاد این می باشد که مطمئناً از تمام ادویه ها برای تهیه فلافل بهره ببرید.
۳. مناسب ترین ادویه برای پخت فلافل زیره می باشد اگر چه فرقی نمیکند که شما زیره سیاه افزوده مینمایید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم خوب تر آن هم یاری خواهد کرد. می توانید به مایه فلافل کمی نیز نعناع خشک افزوده نمایید به این ترتیب فلافل عطر خوب تری پیدا خواهد کرد.
۴. موقع تهیه فلافل توجه نمایید که نخودها را افزون چرخ نکنید تا له نشوند چون که در این شکل مایه فلافل وا می رود. اگر چه خوب تر می باشد بسیاری نیز نخودها درشت نباشند که زیر دندان حالت شوند خوب تر می باشد اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه های شکر درشتتر باشد.
۵. برخیها تخم مرغ را به فلافل افزوده نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین قسمت بسنده می کنند اما به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و موجب شکیل شدن فلافل می گردد و به آن زیبایی می دهد. در کنار این از خشک شدن فلافل پیشگیری می کند. در زمینه بیکینگپودر هم می بایست بگویم که تنها میزان کمی از آن را به مایه فلافل افزوده نمایید تا موجب پف کردن آن ها گردد.
۶. برای سرخ کردن فلافل، آنها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا نموده می باشد، قرار دهید تا فلافلها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف حادثه کنند و به میزان بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.
۷. برای سرخ کردن فلافلها از شکلهای برجسته بهره ببرید و بگذارید تا روغن تماماًً داغ گردد، شوربختانه فلافل را می بایست در روغن افزون سرخ کرد تا نیز زیباتر گردد و نیز یکدست پخته گردد. اما میتوانید در پایان با دستمال روغنش را بگیرید.
۸. چاشنی مطلوب غذای فلافل تنها ترشی می باشد، آن نیز ترشی انبه، بادمجان یا میوه. اگر چه شما میتوانید فلافل را با کلم شور یا ترشی هم میل نمایید.
۹. خوب تر می باشد نان مطلوب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی می باشد و کمی ضخیمتر از نان لواش می باشد و دو لایه دارد.
۱۰. نوشیدنی پیشنهادی کنار فلافل هم یک لیوان چای نعناع می باشد. اگر چه هندی ها با غذای فلافل نوشیدنی ای به نام لاسی مینوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی می باشد که مواد تشکیل دهنده آن، میوه می باشد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
فلافل
طرز تهیه ماست خانگی
طرز تهیه پنیر خانگی
به این مقاله امتیاز دهید:





