طرز تهیه رنگینک بیسکوئیتی
رنگینک یکی از خوشمزهترین دسر یا شیرینیهای جنوبی می باشد که با خرما و حلوا تهیه میگردد و با دقت به سلیقه اشخاص در نوع ها مختلفی حاضر میگردد. یکی از جذابترین چارههای حاضر سازی این شیرینی، رنگینک با پایه بیسکوئیت پتیبور می باشد.
مواد مورد نیاز :
خرما ۲۰۰ گرم
بیسکوئیت پتیبور ۱ بسته
کره ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۷ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار مورد نیاز
شیر خشک ۵ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
بیسکوئیت پتیبور را سراسر پودر نموده و با شیر خشک و کرهای که به دمای پیرامون رسیده سراسر مخلوط نمایید (میتوانید این حاصل را با میکسر فرجام دهید). مایه بیسکوئیت را کف ظرف مطلوب ریخته و سراسر پهن و صاف نمایید. خرمای هسته گرفته شده را روی بیسکوئیتها بچینید (میتوانید جای هسته خرما را با مغز گردو یا پسته پر نمایید). روغن را درون تابهای ریخته تا سراسر گرم گردد و کم کم آرد الک شده را به آن بیافزایید و اجازه دهید تفت بخورد تا طلایی گردد. در صورتی که آرد سفت شد کمی روغن افزوده نمایید تا بسیاری سفت نشود. آرد تفت داده را روی خرماها بریزید و با پشت قاشق سراسر صاف نمایید. روی رنگینک را با پودر پسته و دارچین تزئین نمایید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
طرز تهیه رنگینک بوشهری
رنگینک بوشهری
طرز تهیه دسر بلان مانژ
به این مقاله امتیاز دهید:
![1 Star 1 Star](https://sanjabe.ir/wp-content/uploads/2021/10/rating_on.gif)
![2 Stars 2 Stars](https://sanjabe.ir/wp-content/uploads/2021/10/rating_on.gif)
![3 Stars 3 Stars](https://sanjabe.ir/wp-content/uploads/2021/10/rating_on.gif)
![4 Stars 4 Stars](https://sanjabe.ir/wp-content/uploads/2021/10/rating_on.gif)
![5 Stars 5 Stars](https://sanjabe.ir/wp-content/uploads/2021/10/rating_half-rtl.gif)
![طرز تهیه رنگینک بیسکوئیتی](https://sanjabe.ir/wp-content/uploads/2021/10/loading.gif)