کمر باریک با چای سبز!

کمر باریک با چای سبز!

تناسب اندام و داشتن شکمی تخت و کمری باریک جذابیت فرد را دو چندان می کند اما متاسفانه از بین بردن چربی های شکم یکی از مشکل ترین بخش های کاهش وزن است.

مشاهده مطلب
طرز تهیه راحت الحلقوم

طرز تهیه راحت الحلقوم

فهرست مطالب

طرز تهیه آسان الحلقوم

 

آسان الحلقوم یا لوکوم یکی از شیرینی‌های سنتی می باشد که در اصل ریشه ترکی دارد. آسان الحلقوم از خانواده شیرینی‌های ژله‌ای می باشد که از ژل نشاسته و قند تهیه می‌گردد و عموماً با گلاب، ترنج، لیمو یا دارچین و نعناع طعم‌دار می‌گردد. از گردو، پسته، فندق خرد شده به همقدم پودر نارگیل هم برای پوشش این شیرینی لذیذ استفاده می‌گردد.

 

مواد مورد نیاز :

 

شکر ۲ پیمانه
نشاسته ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره اختیاری
پودر نارگیل به مقدار مورد نیاز
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید به مقدار مورد نیاز
   

 

دستور شماره ۱ :

 

اول نشاسته را در ۲ پیمانه آب حل نمایید و بگذارید ته‌نشین گردد. در ادامه آب روی نشاسته را خالی نموده و نشاسته را درون ظرف مناسبی روی حرارت بگذارید. شکر، جوهرلیمو و ۲ پیمانه بقیه آب به نشاسته افزوده نمایید. این مواد می بایست روی حرارت ملایم آهسته بپزد و مداوم نیز بزنید تا ته نگیرد. هنگامی مواد تماماً سفت شد، طوری که در صورتی که قاشق بزنید جای رد قاشق ماند، گلاب را افزوده نمایید.

 

بعد از افزوده کردن گلاب، کمی کره هم به مواد افزوده نمایید و نیز بزنید تا تماماً کره باز گردد و مواد یکدست و سفت شوند. در پایان روی تخته مناسبی کمی آرد و پودر نارگیل بپاشید. مواد درون قابلمه را که همانند توپ جمع می‌گردد، روی تخته بگذارید و با پشت قاشق یا وردنه تماماً صاف نمایید. روی آن را هم کمی آرد و پودر نارگیل بپاشید و بگذارید درون یخچال تا سرد گردد. آسان الحقلوم حاضر می باشد، می‌توانید آن را بصورت مربعی برش دهید و با پودر پسته تزئین نمایید.

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه رنگینک بوشهری

راحت الحلقوم

 

راحت الحلقوم

 

 
 
 
مواد مورد نیاز :
 
شکر ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
آب ۳ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی به مقدار مورد نیاز
پودر قند به مقدار مورد نیاز
   

 

دستور شماره ۲ :

 

اول برای تهیه شربت شکر ۳ پیمانه شکر را به همقدم یک لیوان آب درون قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت افزون قرار دهید. شکر و آب را نیز بزنید و اجازه دهید تا تماماً بجوشند. درجه حرارت آن می بایست به ۱۲۰ درجه سانتی گراد برسد. در ادامه شعله را خاموش نمایید و قابلمه را کنار بگذارید. شربت پس از کمی سرد شدن می بایست غلیظ باشد.

 

در ظرفی بقیه نشاسته ذرت و ۲ لیوان آب بریزید. آنان را نیز بزنید تا نشاسته تماماً در آب حل گردد. در ادامه روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید. پس از روی شعله قرار دادن نیز می بایست مداوم نیز بزنید تا نشاسته ته نگیرد. هنگامی مخلوط آب و نشاسته ذرت کمی غلیظ شد وقت افزوده کردن شربت شکر به آن می باشد.

 

شربت شکر را آهسته آهسته به آن افزوده نمایید و نیز بزنید تا تماماً با نیز حل شوند. در اینجا می بایست حرارت را زیاد کم نمایید تا ۴۰ دقیقه روی حرارت برقرار بماند. اگر چه هر تعدادی دقیقه آن را نیز بزنید. پس از گذشت این لحظه گلاب، عصاره وانیل و مقداری از رنگ خوراکی مذکور خویش را افزوده نمایید.

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه پودینگ وانیلی

هنگامی همه مایه رنگ گرفت و یکدست شد، می بایست آن را درون ظرف بریزید. کف یک ظرف مطلوب (ترجیحا مستطیل صورت) را کاغذ روغنی پهن نمایید و روی آن را کمی چرب نمایید. در ادامه مایه آسان الحلقوم را درون ظرف بریزید. ظرف را درون یخچال به مدت ۴ ساعت قرار دهید.

 

بعد از سرد شدن، کف یک تخته مطلوب را کمی آرد بپاشید، آسان الحلقوم را از ظرف درآورده و روی تخته بگذارید. اکنون می بایست آن را به صورت دلخواه برش دهید و در پودر قند یا پودر شکر بغلتانید. 

 

موارد :

 

♦ افزوده کردن کره تماماً اختیاری می باشد، بعضی اشخاص برای طعم‌دهی نیکوتر به آن کره افزوده می‌کنند.

♦ در بعضی دستورها از نشاسته به موضوع نشاسته گل به این معنا که همان نشاسته معمولی که پودر نشده نام برده‌اند.

♦ در صورتی که می‌خواهید آسان الحلقوم طعم‌دار و در رنگ‌های متفاوت داشته شوید، جوهرلیمو را از دستور حذف نمایید و بجای آن از نصف بسته پودر ژله استفاده نمائید.

♦ از هل، دارچین یا نعناع هم به موضوع طعم دهنده برای این شیرینی استفاده می‌گردد. در این شکل شما می بایست اول از شکر شهد

تهیه نمایید و در این زمان از هل کوبیده یا چوب دارچین برای تهیه شهد بهره ببرید و در پایان شهد را صاف نمایید.

♦ بجای آرد سفید از آرد ذرت هم می‌توانید استفاده نمائید.

 
(Visited 47,215 times, 11 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۷ رای، میانگین : ۴٫۲۹ از ۵)

طرز تهیه راحت الحلقومLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *