رنگینک بوشهری
وجود نخلستانهای سرسبز و ساخت فراوان نخلیات در استانهای جنوبی و علی الخصوص بوشهر موجب شده تا انسان ها استان بوشهر و ایضاً استانهای غیر از اینی همانند خوزستان، کرمان و فارس شیرینی و دسرهای خوشمزهای از خرما تهیه کنند. رنگینک یکی از خوشمزهترین دسر یا شیرینیهای جنوبی هست که با خرما تهیه میگردد و با دقت به سلیقه اشخاص در مدل های مختلف مختلفی حاضر میگردد. رنگینک شیرینی تهیه شده از خرما و حلوا یا همان آرد گندم، روغن یا کره هست که در عین راحتی خیلی لذیذ میباشد.
رنگینک عموماً در مراسمهای گوناگون و خصوصاً شبهای ماه مبارک رمضان خیلی تهیه میگردد و اگر چه در زیادی از پذیراییها زینت قسمت سفرههای جنوبی هست. رنگینک را معمولاً با رطب جدید و نرم تهیه میکنند، خرمای خشک بیشتر مطلوب تهیه این شیرینی نیست. رنگینک از عبارت شیرینیهای سالم و اگر چه با کالری و انرژی بالایی هست که حتماً به غیر از صحبت تغذیهای طعم بینظیری دارد. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی رنگینک به قسمت شیرینیپزی هفته نامه تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه رنگینک بوشهری
- طرز تهیه رنگینک بیسکوئیتی
- آشنایی با آش بوشهری
به این مقاله امتیاز دهید: