بهترین روش بزرگ کردن آلت تناسلی مردان کدام است؟

 به احتمال زیاد آلت تناسلی شما خوب است و اندازه ای طبیعی دارد ولی اگر در مورد افزایش سایز و روش های بزرگ کردن آلت تناسلی کنجکاو هستید چند گزینه دردناک و البته گران قیمت پیش رو دارید که برخی از آن ها از سوی متخصصین تضمین شده هم نیستند

مشاهده مطلب

طرز تهیه ادویه قورمه سبزی

قورمه سبزی یکی از خوشمره ترین غذاهای سنتی ما ایرانیان است. در این مقاله به شما طرز تهیه ادویه مخصوص قورمه سبزی را آموزش می دهیم که می تواند طعم قورمه سبزی شما را فوق العاده کند

فهرست مطالب

ترکیبات ادویه قورمه سبزی

  • پودر غوره:  ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر گل محمدی: در صورت تمایل مقدار کم
  • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
  • پودر رازیانه: یک قاشق غذاخوری
  • تره خشک:  ۲ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک: یک قاشق غذاخوری
  • اسفناج خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خشک: ۲ قاشق غذاخوری

بیشتر بدانید : طرز تهیه 13 ادویه پرکاربرد خانگی

طرز تهیه ادویه قورمه سبزی
طرز تهیه ادویه قورمه سبزی

  • در ابتدا باید سبزی‌های گفته شده را تهیه کنید و پس از شستن و پاک کردن آن‌ها را روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند. چنان چه سبزی‌ها را کمی خرد کنید سریع‌تر خشک می‌شوند. باید آن‌ها را در سایه و به دور از نور آفتاب خشک کنید تا سیاه نشوند.
  • سبزی‌های خشک شده را در هاون بریزید و به خوبی بکوبید و مخلوط کنید تا کمی نرم شود.
  • دیگر ادویه‌ها را اضافه کنید.
  • این ادویه را می‌توانید تا دو سال در جای خشک و خنک نگهداری و از آن استفاده کنید.
     

مقدار ادویه و چاشنی قورمه سبزی چقدر باید باشد؟

میزان ادویه و چاشنی استفاده شده در قورمه سبزی کاملا به ذائقه افراد بستگی دارد، ولی بهتر است مقدار چاشنی و ادویه زیاد نباشد چون باعث تغییر طعم و رنگ خورش می‌شود. اغلب‌اندازه چاشنی‌ها معادل یک قاشق غذاخوری و ادویه‌ها معادل یک قاشق مرباخوری است.
 

زمان اضافه کردن ادویه قورمه سبزی

  • برای استفاده از این چاشنی، باید بگذاریم که قورمه سبزی به طور کامل جا بیفتد، آن گاه چاشنی را اضافه کنیم. پس از اضافه کردن این چاشنی باید بگذاریم، خورش حداقل به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا مزه چاشنی را جذب کند.
  •  یکی از مهم‌ترین نکات در پخت قورمه سبزی، استفاده از سبزیجات تازه با‌اندازه‌های مشخص است. برای تهیه قورمه سبزی باید سبزی به خوبی تفت داده شود، دقت کنید که تفت دادن بیش از‌اندازه باعث تغییر طعم و تلخ شدن آن می‌شود.

بیشتر بدانید : ادویه ای مفید برای بدن که همیشه باید در غذاهای تان استفاده کنید

بیشتر بدانید : طرز تهیه قرمه سبزی جا افتاده و رستورانی

بیشتر بدانید : 9 ادویه پرکاربرد را بشناسید، از خواص، کاربرد تا شرایط نگهداری

بیشتر بدانید : ادویه شناسی، این مقاله را همه خانم ها بخوانند!!

گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *