همه آنچه باید درباره اسکراب پوست صورت بدانید!

همه آنچه باید درباره اسکراب پوست صورت بدانید!

فهرست مطالب

همه آنچه باید درباره اسکراب پوست صورت بدانید!

ممکن است بارها برایتان پیش آمده باشد که از کدری و کثیفی پوست صورت خود خسته شده باشید و حس کنید یک لایه از روی پوست شما را سلول های مرده و کدر پوشانده است در این شرایط دوست دارید هر روشی را امتحان کنید تا به پوست دلخواه خود برسید. برای داشتن پوستی شفاف و یکدست نیاز دارید تا هفته ای یکبار پوست صورت خود را اسکراب بزنید و از شر پوست های مرده و کدر نجات پیدا کنید، در ادامه برای آشنایی بیشتر با اسکراب صورت و انواع اسکراب با الانزا همراه شوید.

اسکراب صورت و پوست بدن

اسکراب صورت و پوست بدن

برای آن که پوست صورت و بدن تان شادابی و تازگی خود را حفظ کند نیاز به مراقبت و رسیدگی خواهید داشت، حال تصور کنید که شما شاغل هستید و هر روز صبح میکاپ روزانه خود را انجام می دهید و تا عصر و پس از پایان کار این آرایش بر روی پوست شما مانده است. در این میان شما در معرض نور خورشید قرار خواهید گرفت و در برابر آلودگی و اشعه های مضر نیز قرار گرفته اید تمامی این آلودگی ها بر روی پوست شما نشسته و در نهایت اگر شما جز کسانی نباشید که پوست خود را در آخر شب نشوئید و مراقب پوست خود نباشید در نهایت هر چند که پوست خوبی داشته باشید باز هم در طولانی مدت پوست صورت تان کدر شده و دچار لک و تیرگی می شود.

برای جلوگیری از این اتفاق شما باید یک سری روتین های پوستی را در لیست خود قرار بدهید، روتین پوستی شامل: شستشوی روزانه پوست صورت، استفاده از مرطوب کننده مناسب با نوع پوست، کرم ضد آفتاب با SPF مناسب با فصل، کرم ها و سرم های جوان کننده و ترمیم کننده پوست صورت و در نهایت آخر شب و باز هم شستشوی پوست صورت و مجدد روتین مراقبت و ترمیم کنندگی پوست ادامه پیدا خواهد کرد. در این میان شما هفته ای یک بار باید در روتین هفتگی و روزانه خود اسکراب صورت را جای بدهید و در نهایت اجازه بدهید پوست صورت تان تمیز و مرتب شود.

اگر برایتان سوال است که اسکراب صورت چیست؟ و چه ماهیتی دارد باید به این نکته اشاره کنیم که اسکراب ها همان لایه بردار ها با ترکیب مواد مختلف با دانه های ریز یا گرانول هایی است که ساختاری زبر داشته و اضافات موجود بر روی پوست تان را از بین خواهد برد. توجه داشته باشید که اسکراب ها به دو صورت فیزیکی و شیمیایی مورد استفاده قرار خواهند گرفت و اسکراب های دانه درشت معمولا پوست شما را در لحظات اولیه دچار التهاب و حساسیت خواهد کرد. 

مزایای اسکراب صورت و بدن

  • پوست بدن و صورت را با حذف سلول های مرده ترمیم و بازسازی می کند.
  • بازگرداندن شادابی و جوانی به پوست صورت و بدن. 
  • تغذیه و رطوبت رسانی بهتر به پوست صورت. 
  • جلوگیری از بروز چین و چروک بر پوست صورت. 
  • مواد مغذی و ترمیم کننده به راحتی به پوست خواهند رسید.

مزایای اسکراب صورت و بدن

طرز استفاده از اسکراب صورت

توجه داشته باشید که طرز استفاده از اسکراب صورت بسیار مهم تر از هر نکته ای دیگر می باشد، شما تنها در هفته یک بار می توانید برای پوست صورت تان از اسکراب استفاده کنید و افراط در استفاده آن نیز نتیجه برعکس خواهد گذاشت و به پوست شما آسیب وارد می کند. برای انجام اسکراب باید مراحل زیر را انجام بدهید:

  1. ابتدا پوست خود را با آب کمی خیس نمائید. 
  2. پس از آن اسکراب را به روی پوسJت خود بزنید، اطراف چشم هایتان را به هیچ عنوان اسکراب نزنید چرا که پوست دور چشم ها حساس بوده و خشکی بیش از حد در این نواحی ایجاد خواهد کرد. 
  3. شما می توانید کل صورت، بالای سینه و گردن را با اسکراب ماساژ بدهید و از آنجایی که این نواحی پوست حساسی داشته است باید به آرامی ماساژ بدهید. 
  4. پس از آن صورت خود را با آب ولرم رو به سرد به خوبی بشوئید و مطمئن باشید که تمام مواد اسکراب را از سطح پوست تان پاک نمائید.
  5. در آخر صورت و بدن خود را با حوله به آرامی پاک کرده و در این مرحله می توانید هر ماسک، سرم، کرم مرطوب کننده و ترمیم کننده که در روتین تان هست را بر روی پوست خود بزنید و مطمئن باشید که خیلی سریع تراز روزهای عادی جذب پوست تان شده و نتیجه ای بهتر خواهید داشت. 

مراقبت های بعد از اسکراب صورت

  • پرهیز از دست کاری جوش و کندن جوش ها 
  • پرهیز از انجام آرایش های سنگین و لوازم آرایشی فاسد یا نامعتبر
  • شست و شوی مناسب پوست صورت و بدن 
  • عدم استفاده از تونر و پاک کننده ها 
  • پرهیز از ماساژ صورت 
  • پرهیز از ورزش بعد از انجام اسکراب 
  • عدم استفاده از داروهای قوی و ضد آکنه و جوش 
  • پرهیز از قرار گیری در برابر آفتاب 
  • پرهیز از انجام لیزر و وکس

هنگام خرید اسکراب باید به چه نکاتی توجه داشته باشیم؟

  1. دقت کنید که اسکراب تان حتما دارای پروانه بهداشت باشد. 
  2. بسته بندی مناسب که بر روی آن تاریخ درج شده باشد. 
  3. حتما اسکراب پایه گیاهی داشته و از مواد طبیعی ساخته شده باشد. 
  4. میزان مواد شیمیایی داخل اسکراب ها باید صفر باشد. 
  5. اسکراب باید فاقد هرگونه اسانس و عطر شیمیایی باشد. 

بهترین اسکراب صورت ایرانی و خارجی

بهترین اسکراب صورت ایرانی و خارجی

  1. اسکراب لایه بردار شون با عصاره گردو: این اسکراب بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی است، شما می توانید به راحتی بر روی هر نوع پوستی از این اسکراب استفاده کنید و از کارآیی بالای آن لذت ببرید.اگر به دنبال اسکراب قوی نیستید می توانید از اسکراب گردو و ویتامین E  برای جوانسازی و درخشش پوست خود استفاده نمائید. 
  2. ماسک اسکراب فریمن: برند فریمن از حرفه ای ترین برندهای تولید ماسک صورت و محصولات پوستی و اسکراب ها است که با یکبار استفاده از آن متوجه تفاوت آن با دیگر محصولات خواهید شد. این اسکراب حاوی ویتامین E بوده و باعث شفافیت و جوانسازی پوست شما خواهد شد. ماسک اسکراب فریمن مدل Polishing حاوی خاک رس، عصاره نارگیل، تمشک و چوب صندل است. ترکیبات این محصول بسیار معجزه کننده عمل کرده و می توانید از آن برای مدت زمان بیشتری بر روی پوست تان استفاده کنید. 
  3. ژل پاک کننده اسکراب صورت پریم: اگر پوست تان بسیار آسیب ندیده و حساسیت خاصی ندارید به شما استفاده از اسکراب های قوی تر را پیشنهاد می کنیم، اسکراب ملایم پریم به صورت ملایم پوست شما را لایه برداری کرده و از بروز جوش و آکنه جلوگیری خواهد کرد. 
  4. اسکراب لایه بردار نیوآ: این محصول از برند خوش نام نیوآ بوده و حاوی ذرات اسکرابی آبی رنگ است که سلول های مرده پوست تان را پاک کرده و نرمی را به پوست شما هدیه می دهد. ویتامین E و کمپلکس Hydra iq موجود در این محصول بالانس طبیعی در صورت ایجاد کرده و آب صورت را داخل آن حفظ کرده و موجب لطافت و شادابی پوست شما خواهد شد. 

خرید اینترنتی ماسک اسکراب صورت

خرید اینترنتی ماسک اسکراب صورت از الانزا

برای داشتن پوستی سالم و شاداب شما باید به صورت روتین پوستی هفته ای یکبار از اسکراب استفاده کنید و سعی کنید به تاریخ انقضای محصولات نیز بسیار توجه داشته باشید. برای خرید محصولات پوستی و ماسک اسکراب صورت به فروشگاه اینترنتی الانزا مراجعه کرده و خریدتان را برحسب نیاز انجام بدهید، این فروشگاه پر است از تنوع کالا و محصولات پوستی که شما می توانید مناسب با نوع پوست خود خریدتان را انجام بدهید.

حتما مطالعه کنید:  چگونه ناخن‌های آسیب‌دیده را تقویت کنیم؟
منبع : elanza.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *