بلانچ کردن سبزیجات

بلانچ کردن سبزیجات

بلانچ کردن سبزیجات   بلانچ کردن سبزیجات یا بطور کلی بلانچ (Blanching) در آشپزی یک چاره یا تکنیک می باشد که بوسیله آن می‌توان سبزیجات

مشاهده مطلب
۸ گیاه دارویی برای سلامت و تقویت مغز

۸ گیاه دارویی برای سلامت و تقویت مغز

فهرست مطالب

۸ گیاه دارویی برای سلامت و تقویت مغز

گیاهان و ادویه جات می‌توانند قسمت اعظمی از رژیم غذایی شما را تشکیل دهند. مصرف اینگونه مواد نه فقط برای کم شدن وزن سودمند می باشد بلکه مزایای اضافه برای مغز خواهد داشت. به منزله ی نمونه مصرف گیاهان جدید به تکثیر حافظه، کم شدن اضطراب و محافظت از مغز در مساوی تومورها هم یاری می‌کند.

در این مطلب هدف داریم ۸ ماده گیاهی را آشناسازی کنیم که می‌توانید برای بهبود سلامت مغز خویش از آنان بهره ببرید.

  1. جعفری و آویشن:

آویشن و جعفری

مطالعه ای که این روز ها پایان شده می باشد نشان می‌دهد که فلاونوئید جانور در این دو ماده که با نام apigenin شناخته شده می باشد می‌تواند رابطه بین نورون‌ها و سلول‌های بنیادی کوچک را تقویت کند. با اینکه چنین نتایجی فعلا در آزمایشگاه قبول شده و تا الان بر روی اشخاص امتحان نشده می باشد، لیکن محققان بر این باورند که رژیم غذایی سرشار از apigenin می‌تواند بر روی تشکیل سلول‌های مغزی و رابطه بین آنان نمود بگذارد.

در تئوری، این عنوان به معنای مبارزه با افسردگی، بیماری آلزایمر و پارکینسون می باشد.

ساختار شیمیایی apigenin، زیاد مثل استروژن می باشد. سال‌هاست که استروژن برای تاثیری که بر روی فراگیری و رشد نورون ها دارد معروف و شناخته شده می باشد. در این مطالعه، apigenin قادر به تقلید استروژن و خلق همان نوع از تغییرات سلولی بود.

مطلب مرتبط: خواص آویشن
  1. بابونه:

بابونه

بابونه یکی از موادی می باشد که می تواند استرس اشخاص را کمتر کند. همانطور که در زمینه apigenin ابراز کردیم، نمود استفاده از بابونه بر روی مغز تا الان در مقیاس ازمایشگاهی وارسی شده می باشد. لیکن این گیاه شامل ترکیباتی می باشد که می‌تواند گیرنده‌های جانور برای مواد شیمیایی خاصی در مغز را مسدود کند و از اضطراب شخص بکاهد.

در یکی از مطالعات پایان شده، سری کوچکی از اشخاص با اختلال اضطراب فراگیری یافته،به طور تصادقی از عصاره بابونه یا دارونماهای شامل آن استفاده کردند. هشت هفته بعد، کسانی که بابونه مصرف نموده بودند پهنا اضطراب اندکی را بیان کردند.

ضمناً بخوانید: خواص گل بابونه
  1. زردچوبه:

زردچوبه

همانطور که می‌دانید بدن آدمیزاد سلول‌های ایمنی به نام ماکروفاژها را دارد که می‌تواند ذرات ساخته شده در خارج از کشور را نابود کند لیکن در بعضی از بیماران مبتلا به آلزایمر، ماکروفاژ ها نمی‌توانند شغل خویش را به وضوح پایان دهند. در صورتی که ماکروفاژها نتوانند شغل خویش را به وضوح پایان دهند، پلاک‌های بتا آمیلوئید تجمع پیدا می‌کنند و همین اتفاق باعث خلق بیماری مثل آلزایمر می‌گردد.

ترکیبات خاصی که در زردچوبه یافت می‌گردد،می‌تواند به ماکروفاژها هم یاری کند شغل خویش را به وضوح پایان دهند. همین اتفاق موجب از بین رفتن پلاک‌ها می‌گردد و می‌تواند اثر‌های نخستین بیماری آلزایمر را کم شدن دهد. موردی که تا الان می بایست معین گردد این می باشد که چه دوزی از زردچوبه می‌تواند به پاکسازی پلاک‌ها از مغز هم یاری کند.

مطلب مرتبط: خواص زردچوبه
  1. مریم گلی:

مریم گلی

مریم گلی می‌تواند حافظه شما را بهبود ببخشد. در دو مطالعه پایان شده، کپسول گیاه مریم گلی توانسته می باشد عملکرد مغز اشخاص را بهبود ببخشد. بقیه مطالعات پایان شده بر روی حیوانات نشان می‌دهد که روغن الزامی و عصاره مریم گلی می‌تواند تلاش آنزیم‌هایی که شغل انتقال دهنده‌های عصبی را دچار اختلال می‌کنند را مسدود کند.

مریم گلی می‌تواند آنزیم‌های مهمی که در مغز وجود دارد را تحریک نماید. وقتی که می‌خواهید از مکمل های شامل مریم گلی بهره ببرید مراقب و هوشیار بمانید. این مواد امکان دارد برای کسانی که فشار خون بالا دارند خطرناک باشد چون که مصرف آن موجب تکثیر فشار خون می‌گردد.

  1. سیر:

سیر

به جرات می‌توان گفت سیر یکی از مواد جادویی جانور در طبیعت می باشد. در صورتی که می‌خواهید به تومورهای کشنده مبتلا نشوید کافیست سیر زیادتری بخورید. موردی که مطالعات در زمینه سیر نشان می‌دهد این می باشد که بعضی از ترکیبات فعال ممتاز در سیر می‌تواند سلول‌های سرطانی را بکشد.

هرچند نمی‌توان به یک مطالعه بسنده کرد و از آن در زندگی روزمره استفاده نمود چون که محققان در این مطالعات از میزان اضافه سیر استفاده می‌کنند. با این وجود مصرف سیر می‌تواند اثرات امیدوار کننده ای بر روی مغز داشته باشد.

مطلب مرتبط: خواص سیر
  1. رزماری:

رزماری

این ماده هم می‌تواند برای بهبود حافظه شما سودمند باشد. تحقیقات مختلفی بر روی رزماری پایان شده می باشد. بعضی از مطالعات پایان شده نشان می‌دهد که بوی روغن رزماری می‌تواند حافظه آینده نگر را در اشخاص بهبود ببخشد. حافظه اینده نگر توانایی به خاطرسپاری رویدادهای ممتاز و وظایفی می باشد که در آینده رخ خواهد داد.

مطالعه ای، ۱۵۰ شخص بالای ۶۵ سال را مورد وارسی قرار داد. در این مطالعه، اشخاص به سه سری تقسیم بندی شدند. یک سری در اتاقی قرار گرفتند که بوی اسطوخودوس در آن وجود داشت، سری بعدی در اتاقی با بوی رزماری و سری سوم در اتاق بدون بو قرار گرفتند. محققان دریافتند که استشمام بوی رزماری می تواند حافظه آینده نگر را به کنار تکثیر هوشیاری بهبود ببخشد.

مطلب مرتبط: خواص رزماری
  1. نعناع:

نعناع

نعناع درمان متداول برای وضعیت تهوع می باشد. چای نعناع می‌تواند حافظه دراز مدت را در بزرگسالان سالم بهبود ببخشد. مطالعه پایان شده بر روی ۱۸۰ فردی که به سه سری تقسیم شده بودند نتایج شگفت انگیزی داشت.

در این مطالعه، به یک سری چای نعناع، سری بعدی چای بابونه و سری سوم آب داغ داده شد. بیست دقیقه بعد، عملکرد شناختی و حافظه سازمان کنندگان مورد وارسی قرار گرفت ضمناً ابداع وخوی آنان هم وارسی شد. محققان دریافتند که مصرف چای نعناع می‌تواند حافظه دراز مدت،حافظه و هوشیاری را تکثیر دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *