چرا کیک اسفنجی حالت لاستیکی میشود ( 2 نکته ساده)
چرا کیک اسفنجی حالت لاستیکی میشود
یاد داشتن طرز تهیه کیک از لازمه های زندگی هر انسانی است. گاهی ممکن است در شرایطی قرار بگیرید که امکان تهیه کیک های آماده نباشد و قصد کنید کیک خانگی درست کنید. یکی از بهترین گزینه ها برای انتخاب کیک، کیک اسفنجی است. این کیک به نسبت روش پخت آسانی دارد و همچنین بافت مناسبی برای انواع میان وعده ها و مراسم ها دارد. اما این کیک در کنار آسان بودن روش پخت نکاتی دارد که انجام آنها در پخت کیک ضروری است و در صورت انجام ندادن این نکات نتیجه کار متفاوت می شود.
یکی از مشکلاتی که در صورت انجام ندادن نکات پخت کیک ممکن است ایجاد شود ایجاد حالت لاستیکی در کیک است. آیا تا به حال شما با این مشکل مواجه شده اید و به دنبال رفع آن هستید؟ پس برای آگاهی از دلایل حالت لاستیکی در کیک ادامه مطلب را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
استفاده بیش از حد از مایعات و روغن در پخت کیک اسفنجی
دلیل عمده لاستیکی شدن کیک استفاده از شیر و یا آب و مخصوصا روغن بیش از حد معمول است. استفاده زیاد از شیر یا آب باعث می شود که کیک به خوبی درست نشود و حالت خیس و لاستیکی پیدا کند.
همینطور که از ماهیت روغن پیداست به خمیر حالت چسبنده ای می دهد ولی اگر به مقدار لازم استفاده شود جذب کیک می شود و باعث بروز مشکلی نمی شود. استفاده بیش از حد از روغن باعث می شود که بافت کیک شکل پیدا نکند و حالت لاستیکی در کیک ایجاد شود.
روش پخت نامناسب
روش های پخت مختلفی برای کیک اسفنجی وجود دارد. کیک را میتوان در قابلمه روی شعله اجاق گاز و یا درون فر درست کرد. برای درست کردن کیک با هر یک از روش های فوق باید نکات مخصوص آن روش را بدانید.
در پخت کیک با قابلمه کم بودن شعله و حرارت و استفاده از شعله پخش کن یکی از مهم ترین نکاتی است که از لاستیکی شدن کیک جلوگیری میکند. همچنین در پخت کیک با فر استفاده از قالب سیلیکونی و کم بودن دمای فر باعث می شود که کیک اسفنجی بافت لاستیکی به خود نگیرد.