چرا قطاب خشک می شود ؟ (2 نکته ساده)
در پخت شیرینی های خانگی با چه دردسرهایی مواجه می شوید؟
همیشه بانوان از پخت شیرینی خانگی و غذا لذت می برند. تا دستور پخت یک غذا و شیرینی را یاد می گیرند، دست به کار شده و با تهیه مواد اولیه، شروع به پختن می کنند. چیزی که بانوان گاهی آن را فراموش می کنند، فوت و فن هایی است که در پخت شیرینی خانگی و غذاها باید بلد باشند. یکی از شیرینی های خانگی که شگردهای خودش را دارد، پخت شیرینی سنتی قطاب است. برخی از شما بعد پخت، شاهد خشک شدن قطاب هستید و از خودتان می پرسید، چرا قطاب خشک شده است؟ حتی ممکن است با این پرسش رو به رو شوید که چرا قطاب سفت می شود یا چرا قطاب موقع سرخ شدن باز می شود؟ در پخت قطاب حتما باید طبق دستور پخت پیش بروید. مواد لازم، نوع پخت، ترکیب مواد، زمان پخت، استراحت دادن خمیر و داغی روغن جزو شگردهای پخت قطاب می باشد.
چرا قطاب خشک می شود؟
خانم هایی که تجربه پخت قطاب را دارند، با خشکی شیرینی قطاب مواجه می شوند. چرا قطاب خشک می شود؟ آیا خمیر خوب ورز داده نشده است؟ آیا مواد اولیه کافی نیست؟ آیا دستور پخت رعایت نشده است؟ اینها پرسش هایی می باشند که با مشاهده قطاب های خشک از خودتان می پرسید. خب واقعا چرا این اتفاق می افتد؟ علت خشک شدن قطاب به خاطر آردی می باشد که در پخت استفاده می کنید. در صورتی که از آرد بیش از اندازه استفاده کنید، قطاب بعد از پخته شدن خشک خواهد شد. شما باید از آرد تا آنجایی استفاده کنید که خمیر به دست تان نچسبد. اگر می خواهید قطاب بافت نرمی داشته باشد، حتما این نکته را رعایت کنید. البته گاهی علت خشک شدن قطاب، آرد پاشی بیش از اندازه روی سطحی است که خمیر را باز می کنید.
به طور کلی سوال چرا قطاب خشک می شود، سه پاسخ دارد:
- آرد بیش از اندازه می باشد.
- روی سطحی که خمیر را ورز می دهید، آرد بیشتری استفاده کرده اید.
- برای سرخ کردن، از دمای بالا استفاده نموده اید.