اگر این نشانه ها را دارید احتمالا مبتلا به ایدز هستید

 ایدز را می توان بیماری دنیای مدرن نامید که در صورت رعایت اصولی می توان از بروز آن پیشگیری کرد و با شناخت علائم اولیه و اقدامات به موقع می توان آن را تا حدی کنترل کرد، در ادامه به مهم ترین نشانه های ایدز اشاره می شود

مشاهده مطلب
چرا شیرینی نخودچی جدا میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نخودچی جدا میشه؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شیرینی نخودچی جدا میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نخودچی جدا میشه؟

ترک برداشتن شیرینی نخودچی به معنای خرد شدن آن است. در واقع شیرینی ترک خورده نمی تواند جایی در هفت سین یا پذیرایی عید نوروز داشته باشد. حال باید دید چرا شیرینی نخودچی جدا میشه ؟ با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

بیشتر خانم ها علیرغم زمان زیادی که برای آماده سازی و تهیه شیرینی نخودچی صرف می کنند، نتیجه دلخواه خود را به دست نمی آورند. این موضوع دلایل زیادی دارد. هر کدام از مشکلاتی که در هنگام تهیه شیرینی نخودچی اتفاق می افتد، دلایل زیادی دارد. با این وجود، این مشکلات به آسانی قابل برطرف کردن می باشند. یکی از مشکلاتی که بسیار در تهیه شیرینی نخودچی اتفاق می افتد، ترک برداشتن شیرینی می باشد.

چرا شیرینی نخودچی ترک میخوره؟ شیرینی نخودچی به دلایل مختلفی ترک بر می دارد. متاسفانه این شیرینی ها بعد از ترک برداشتن به سادگی می شکنند و فرو می ریزند، به همین خاطر امکان پذیرایی کردن با آن ها وجود ندارد. ورز دادن خمیر شیرینی نخودچی یکی از مهم ترین کارهایی است که باید برای پخت آن انجام دهید. در واقع بخش قابل توجهی از قالب گیری شیرینی، به ورز دادن خمیر آن مربوط می شود. برای ورز دادن خمیر وقت بگذارید و عجله نکنید. نکته قابل توجه در مورد ورز دادن شیرینی نخودچی این است که هر چه خمیر بیشتر ورز داده شود، نرم تر خواهد بود. اگر می خواهید شیرینی نخودچی نرمی داشته باشید، به شما توصیه می کنیم حتماً آن را با چرخ گوشت چرخ کنید. چرخ کردن خمیر با چرخ گوشت از خرد شدن شیرینی نخودچی جلوگیری کرده و به نرم شدن بافت شیرینی کمک می کند.

آرد را الک کنید

چرا شیرینی نخودچی ترک میخوره؟ برای جلوگیری از ترک برداشتن شیرینی نخودچی، حتماً آرد نخودچی را چندین بار الک کنید تا بتواند مایه و ترکیب قوی و منسجمی تولید کند. در برخی از مواقع نیز شیرینی نخودچی از زیر ترک می خورد. برای جلوگیری از این موضوع از یک سینی گالوانیزه یا آلومینیومی برای چیدن شیرینی ها استفاده کنید. کاغذ روغنی نیز می تواند از ترک خوردن شیرینی و سوختن آن جلوگیری کند.

 


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *