دکوراسیون هال و پذیرایی

دکوراسیون هال و پذیرایی

دکوراسیون هال و پذیرایی دکوراسیون هال و پذیرایی پذیرایی به منزله ی مشهورترین بخش داخلی خانه، سهم بسیاری در دکوراسیون داخلی را دارد. حداکثر دقت

مشاهده مطلب
چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود ؟

شیرینی نارگیلی یکی دیگر از خوراکی‌های خوش‌طعم ایرانی بوده که گزینه خوبی برای پذیرایی در مراسم ها و میهمانی‌ها است. این شیرینی از نظر ساختار و روش تهیه شباهت بسیار زیادی به شیرینی گردویی دارد. دستور پخت این شیرینی نسبتاً ساده است و شما می‌توانید آن را در منزل برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. با این حال، اگر تجربه کافی در تولید این شیرینی نداشته باشید، ممکن است با وضعیت خشک‌شدن شیرینی نارگیلی مواجه شوید.

چنین شرایطی مسلماً خوشایند نخواهد بود و می‌خواهیم در ادامه به بررسی دلایل و علل خشک‌شدن شیرینی نارگیلی بپردازیم.

استفاده از پودر نارگیل خشک به‌جای پودر چرب

پودر نارگیل مورداستفاده برای تهیه شیرینی نارگیلی، باید از نوع چرب باشد. اگر شما از پودر خشک استفاده کنید، ممکن است شیرینی شما نیز حالت خشکی به خود بگیرد.

کم داغ‌شدن مواد اولیه شیرینی قبل از گذاشتن در فر

همان‌طور که می‌دانید، حرارت دادن ماده اولیه تولید کیک قبل از گذاشتن در فر را با اصطلاح داغ زدن می‌شناسیم. اگر داغ زدن ماده تولید شیرینی به‌درستی صورت نگیرد، می‌تواند باعث خشک‌شدگی و ترک‌خوردن شیرینی آماده شده شود.

عدم استفاده از کره و روغن به مقدار مناسب

اگر خمیر تولید شده برای تولید شیرینی نارگیلی، روغن و یا کره نسبتاً کمی داشته باشد، منجر به خشک‌شدن زودهنگام شیرینی تهیه شده خواهد شد. بدین ترتیب همواره به‌خاطر داشته باشید تا روغن و یا کره استفاده شده برای تولید این شیرینی، مطابق با دستور پخت باشد.

ماندگاری طولانی شیرینی در فر و یا دمای بالای آن

اگر مواد شیرینی که در داخل فر گذاشته‌اید را با دمای بسیار بالا حرارت دهید، ممکن است با یک شیرینی کاملاً خشک مواجه شوید. بدین ترتیب توصیه می‌شود تا دمای فر را از یک حد معینی بالاتر نبرید. همچنین، زمانی که شیرینی آماده شد، آن را به‌سرعت از فر خارج نکنید. به‌جای آن بهتر است در فر را بازکرده بگذارید تا حدود ۵ دقیقه شیرینی‌های آماده شده در داخل باقی بمانند.

موارد بالا می‌توانند از علل احتمالی خشک‌شدن زودهنگام شیرینی و کیک نارگیلی باشند. قنادان حرفه‌ای توصیه می‌کنند که هیچ‌وقت شیرینی نارگیلی را در فضای آزاد نگذارید. به‌جای آن، بهتر است تا شیرینی را داخل یک ظرف دربسته قرار دهید. با این کار می‌توانید شیرینی را به مدت طولانی‌تری نگه داشته و میل نمایید.

 


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *