انواع علائم ویروس کرونا

انواع علائم ویروس کرونا

نوع های علائم ویروس کرونا محققان کالج سلطنتی لندن ابراز کردند که ویروس کرونا می‌تواند موجب بروز علامتهای متفاوتی در اشخاص گوناگون گردد. آنان در

مشاهده مطلب
چرا شربت بامیه غلیظ نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا شربت بامیه غلیظ نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شربت بامیه غلیظ نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا شربت بامیه غلیظ نمیشه

شربت بامیه شهدی است که برای شیرینی های مختلف مانند زولبیا و بامیه به جهت دادن طعم بهتر استفاده می شود. این شهد از املاح معدنی و ویتامین های مفیدی برای بدن برخوردار است. اساس درست کردن این شهد بر پایه آب و شکر می باشد. مقداری زعفران و گلاب یا هل به عنوان طعم دهنده به آن اضافه می شود. با این حال، در برخی مواقع شربت بامیه به صورت غلیظ و بافتی که باید داشته باشد، تهیه نمی شود. اگر شربت بار غلظت کافی را نداشته باشد وارد بافت بامیه و زولبیا می‌شود و ترد بودن آن ها از بین می برد. در این مقاله، به علل عدم غلیظ شدن این شربت می پردازیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل غلیظ نشدن شربت بامیه

علت اولیه عدم غلیظ شدن شربت بامیه، استفاده از مقدار زیادی آب است. آب یکی از عوامل اصلی در رقیق شدن این شربت است. در صورت استفاده از مقدار زیادی آب، شربت به صورت رقیق در می آید. برای جلوگیری از رقیق شدن شربت بامیه، بهتر است از مقدار کافی و متناسب شکر و آب استفاده شود. شربتی که درست میکنید باید کمی روان تر از عسل باشد و وقتی بین دو انگشت میگیرید کمی کش بیاید و به انگشتان بچسبد. حداقل زمان برای به غلظت کافی رسیدن این شربت پانزده دقیقه است که بسته به جنس و ضخامت ظرف استفاده شده این زمان بیشتر می‌شود. حرارت متناسب عامل دیگر به غلظت کافی نرسیدن این شربت است. حرارت با توجه به ظرف استفاده شده متفاوت است. حرارت شعله نباید آنقدر زیاد باشد که آب زودتر از حل شدن شکر بخار شود و تناسب مواد بهم بریزد و نه باید آنقدر کم باشد که شکر در ته ظرف بماند و حل نشود و شربت بعد از خنک شدن شکرک بزند.

راه های متناسب کردن غلظت شربت

برای متناسب کردن غلظت شربت بامیه می‌توانید از روش های زیر استفاده کنید: برای تهیه شربت با غلظت بیشتر، می‌توانید از قند کمتری استفاده کنید. قند زیاد، باعث افزایش حجم و کاهش غلظت شربت می‌شود. اضافه کردن لیموترش به شربت، باعث تقویت طعم و بوی شربت می‌شود و همچنین باعث کاهش pH نیز می شود که باعث افزایش غلظت می شود. اضافه کردن یک قاشق گلوکز در چند دقیقه آخر آماده شدن شربت باعث براق شدن شیرینی ها و حفظ قوام و شفافیت شربت و عدم شکرک زدن شربت بار می شود.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *