سویای بو داده با فشار خون مبارزه می‌کند

محققان ‌آمریکایی گفتند: دانه های سویای بو داده چه بسا به کم شدن فشار خون زنان در قسمت بعد از یائسگی یاری می کند و این نتایج شاید برای زنانی که به جست و جوی شیوه درمانی شخصی دیگر به جای درمان هورمونی تبدیل می باشند، یاری کند چرا که این درمان هورمونی تبدیل، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان سینه را در دراز مدت ازدیاد می‌دهد.

خواص سویای بو داده شده

جمال شعبان، استاد قلب انستیتوی ملی قلب مصر گفت: محققان به وارسی خواص دانه سویا پرداخته اند چون که دیدن نموده اند میانگین ابتلای زنان به بیماریهای قلبی و سرطان سینه در ژاپن که مقدار مصرف سویا در آن بالا هست، کم شدن نشان می‌دهد.

محققان در تحقیقات خویش روی 60 زن در طول هشت هفته به این ثمر رسیدند: مصرف روزمره نصف فنجان دانه سویای بو داده مقدار فشار خون سیستولیک را به مقدار 10 درصد و فشار خون دیاستولیک را به مقدار 7 درصد در بین مبتلایان به فشار خون که در این تحقیقات کمپانی نموده بودند، کم شدن داد.

بر طبق این تحقیقات، مقدار فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در بین زنان دارای فشار خون معمولی هم به ترتیب 5 و 3 درصد کم شدن یافت. کم شدن فشار خون به پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی یاری می‌کند.

 این تحقیقات محققان آمریکایی که در میتینگ علمی سالانه جمعیت قلب آمریکا عرضه شد، نشان داد: به نظر می‌رسد مصرف دانه‌های سویای بو داده موجب کم شدن فشار خون به همان مقدار بعضی داروهای فشار خون می‌گردد.