دکوراسیون منزل امیلی بلانت

دکوراسیون منزل امیلی بلانت

دکوراسیون منزل امیلی بلانت دکوراسیون منزل امیلی بلانت در صورتی که به بازیگران هالیوودی تمایل داشته شوید مطمئناً دوست دارید دکوراسیون منزل آنان را ببینید, ولو میتوانید

مشاهده مطلب
طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا   سس مارینارا (Marinara sauce) یک سس گوجه‌فرنگی با اصالت ایتالیایی هست که از گوجه‌فرنگی، سیر، سبزی و پیاز تهیه می‌گردد.

مشاهده مطلب
برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

مقدمه

در صورتی که می خواهید بدانید برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم؟ باید به مدت زمان جوشیدن آن توجه کنید. به طور کلی مدت زمان جوشیدن و هم زدن دائمی ترکیب هم به سفت شدن و هم شفاف شدن مسقطی کمک می کند. در واقع اگر می خواهید یک مسقطی شیشه ای خوش عطر و بو داشته باشید باید حداقل 3 و حداکثر 5 ساعت ترکیب را بر روی شعله ملایم بگذارید. دقت کنید که باید دائما ترکیب را هم بزنید.

برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم؟

این مدت زمان سبب می شود هم نشاسته خوب پخته شود و بوی بد و خامی ندهد و هم یک مسقطی شفاف و شیشه ای تهیه شود. بنابراین پاسخ این سوال که برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم این است که ترکیب این شیرینی را آرام و آهسته بر روی شعله ملایم هم بزنید.

البته فاکتورهای دیگری هم بر روی شفافیت یا کدر شدن رنگ مسقطی تاثیر می گذارند . یکی از این فاکتورها نوع جنس ظرفی است که مسقطی داخل آن پخته می شود. معمولا ظرف های از جنس روی سبب می شوند رنگ مسقطی تیره شود. بنابراین اگر شیشه ای و شفاف بودن مسقطی برایتان مهم است برای پخت مسقطی از ظروف روی استفاده نکنید. ظروف چدنی و لعابی بهترین گزینه برای پخت مسقطی شفاف و شیشه ای است.

شفاف شدن مسقطی

برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم؟

برای پخت یک مسقطی شفاف و شیشه ای بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

  • حتما از نشاسته تازه استفاده کنید.
  • آب مصرفی در ترکیب حتما سرد باشد.
  • حتما شعله گاز ملایم باشد.
  • ترکیب را دائما هم بزنید.
  • هرچه مدت زمان هم زدن ترکیب طولانی تر باشد مسقطی شفاف تر می شود.
  • برای یک مسقطی شفاف حتما باید به مدت 5 ساعت به صورت دائمی ترکیب را روی شعله ملایم هم بزنید.
  • حتما از جوهرلیمو استفاده کنید.
  • به مقدار گلاب دقت کنید و بیشتر یا کمتر از مقدار لازم نریزید.
  • حتما از زعفران غلیظ استفاده کنید.
  • به هیچ وجه به جای جوهرلیمو از آبلیمو استفاده نکنید.
  • به ظرفی که مسقطی در آن پخته می شود دقت کنید. بهتر است از ظروف چدنی و یا لعابی استفاده نید.

اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *