اشتباهات متداول در آشپزی
آشپزی یک مهارت با بها می باشد، لکن گاهی لحظه بسیاری میبرد که در این هنر استاد شوید.
به اعلام آلامتو به قول Businessinsider ؛ سرآشپز مشاغلای و صاحب یک رستوران، آقای جاناتان لاب، قوی ترین اشتباهاتی را که آشپزهای جدیدعمل میکنند برای شما بر ملا میکند. او در کنار این اشاره نموده که بیشتر این اشتباهات، بعد از اینکه حول آنان بدانید، براحتی رفع میشوند.
- چاشنی زدن بیشتر از مقدار. آقای لاب گفت که او قبلا از ادویهجات زیادی برای چاشنی دادن به غذاهای خویش استفاده مینموده، لکن اینکار فقط طعم غذا را گیج کننده میکند. “یک غذای درست میبایست در زیادترین وضعیت 3 یا 4 طعم اساسی مختلف داشته باشد که با رایحهها ترکیب شده باشند.”
- کم داغ کردن ماهیتابه. در صورتی که بخواهید گوشت را قهوهای نمایید یا اینکه از تکنیک stir-frying بهره ببرید، میبایست حداقل ماهیتابه را برای 5 تا 7 دقیقه داغ نمایید. “من یکی از کارکنان خویش را بخاطر به دفعات تکرار کردن این غلط اخراج کردم.”
- نیز زدن مداوم غذا با کفگیر یا قاشق. لاب گفت “به نظر زیادی از اشخاص فرض میکنند که سرخ کردن به این معنا که پختن موردی در دمای بالا، و این درست نیست، ایده این می باشد که مطمئن شویم غذاهایی که سرخ میشوند هیچوقت در ماهیتابه بخار نکنند، و این به این معنا که که مرتب آنان را “بپرانیم”، نه اینکه با یک کفگیر نیز بزنیم.
- از یک دماسنج آشپزخانه برای خوراکیهای پخته شده استفاده نکنید. با خریداری این وسیلۀ ارزان هزینه، میتوانید مطمئن شوید که کیکها و شیرینیهای شما مزۀ بی نظیری خواهند داشت؟
- بیشتر از مقدار آب کردن در وقت پخت ملایم غذا (Braising). لاب گفت “من آدمهایی را دیدهام که آنقدر آب به قابلمه افزوده میکنند که گوشت حدودا به زیر آب می رود. نه! نباید اینکار را بکنید! پخت ملایم با آب پز کردن غذا اختلاف دارد.
- تبدیل کردن مواد مشابه به دلیل اینکه طعمهای نزدیکی دارند. مطمئن شوید که گذشته از اینکار حول وجه تمایزهای شیمیایی وسایلی که تبدیل می نمایید آگاهی دارید. در غیر اینصورت، غذای شما ثبات و تعادل مزۀ خویش را سراسر از دست خواهد داد.
- افزوده کردن نشاستۀ بیشتر از مقدار برای غلیظ کردن سسها. اشخاص عموماً زود خسته میشوند و با افزوده کردن آرد و نشاسته میخواهند سس خویش را غلیظ کنند. لکن نیکوتر می باشد که صبر داشته بمانید. در صورتی که که نشاستۀ بیشتر از مقدار افزوده نمایید، در پایان سسی بیطعم، زننده و تکه تکه خواهید داشت.
آیا سالاد رژیمی نیز چاق کننده می باشد؟
آیا سوشی غذای سالمی می باشد؟
خواص و مضرات سبزیجات فریز شده
غذاهای بهاری خوشمزه
مطمئناً بخوانید : آیا خوردن میوه بعد از غذا مضر است؟ بهترین زمان خوردن میوه چیست؟
منبع : www.alamto.com